Jump to content

Mesajul Soranei Cîrstea după retragerea din primul tur de la Eastbourne


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

NmY4NWE2NTNmZTI1ZGM1MjIxNTFhY2ZhN2Zj.thumb.jpg

 

Sorana Cîrstea (32 de ani, 32 WTA) s-a retras din meciul cu Anhelina Kalinina (36 WTA) la scorul de 0-6, 1-2, și a părăsit astfel turneul WTA de la Eastbourne.

 

Mesajul Soranei Cîrstea după retragerea din primul tur de la Eastbourne

 

La doar o zi după eliminarea din semifinalele turneului de la Birmingham, Sorana Cîrstea a jucat în primul tur de la Eastbourne. Sportiva din România a acuzat o stare de rău între cele două seturi, iar la scorul de 1-2 pentru Kalinina a decis să pună capăt partidei.

 

În urmă cu puțină vreme, Sorana a ținut să își liniștească fanii printr-un mesaj postat pe rețelele sociale. Cîrstea a anunțat că vrea să profite de câteva zile libere pentru a se odihni, urmând ca din 27 iunie să își înceapă parcursul de la Wimbledon.

 

"Mândră de săptămâna petrecută la Birmingham... Acum este timpul să mă odihnesc și să mă pregătesc pentru Wimbledon", a transmis Sorana.

 

Noile poziții ocupate de Simona Halep și Sorana Cîrstea în clasamentul WTA

 

Simona Halep (30 de ani) și Sorana Cîrstea (32 de ani) și-au aflat în mod oficial noile poziții din clasament, după ce ambele au pierdut în semifinale la Birmingham. Simona a fost învinsă de Beatriz Haddad Maia (26 de ani), scor 3-6, 6-2, 4-6., în timp ce Sorana Cîrstea a fost învinsă de Shuai Zhang (33 de ani), scor 6-4, 1-6, 6-7 (5).

 

Simona Halep rămâne în TOP 20 WTA și va debuta la turneul de la Bad Homburg de pe poziția a 19-a în clasamentul mondial. În runda inaugurală, Simona Halep o va întâlni pe Katerina Siniakova (26 de ani, 63 WTA). Dacă va trece de primul tur al turneului din Germania, în runda a doua va evolua contra Tamarei Zidansek sau o jucătoare venită din calificări.

 

De cealaltă parte, Sorana Cîrstea a urcat de pe poziția a 36-a până pe locul 32 în clasamentul WTA.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.