Jump to content

Simona Halep, aspru criticată după ultimele rezultate: "Jocul ei este depășit". Patrick Mourtoglou nu a scăpat nici el


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

French Open Tennis, Wednesday Previews, Roland Garros, Paris, France - 18 May 2022

 

Simona Halep (30 de ani, locul 19 WTA) nu a reușit să câștige niciun titlu de când a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou (52 de ani), fostul antrenor al Serenei Williams.

 

Simona Halep, aspru criticată după ultimele rezultate: "Jocul ei este depășit". Patrick Mourtoglou nu a scăpat nici el

 

Deși a declarat că își dorește să revină rapid în topul WTA, Simona nu a reușit să pună mâna pe niciun trofeu în ultimele luni. Evoluțiile fostului lider mondial l-au nemulțumit pe Sever Dron (77 de ani), fostul tenismen român și căpitan nejucător al echipei de Fed Cup.

 

Acesta crede că jocul Simonei Halep nu a mai cunoscut niciun progres de-a lungul timpului și este de părere că sportiva din România a pierdut teren în fața unor jucătoare precum Iga Swiatek, Ons Jabeur sau Paula Badosa.

 

"Săptămâna trecută am făcut un stagiu de tenis cu copiii în care erau învățăminte de la Roland Garros. Am adus o mulțime de documente și ce cred eu despre Roland Garros, iar una dintre concluzii era că jocul Simonei Halep este depășit.

 

Nu mai putem da exemplu copiilor să joci ca Simona Halep. Chiar dacă este idolul lor, ei nu mai pot să ia exemplul ei. Trebuie să dai exemplu pe Swiatek, Jabeur, Badosa. Ele iau mingea repede, joacă un tenis mai complet, cu scurte, cu incursiuni la fileu, nu mai vorbesc de serviciu care este foarte bun.

 

Simona nu știu cât mai are posibilitatea de a se schimba ea ca să vină și să joace un tenis mai modern. Tenisul ei a început să fie depășit, din păcate”, a spus Sever Dron, potrivit Sport Total FM.

 

Patrick Mouratoglou n-a scăpat nici el de criticile lui Sever Dron

 

Colaborarea Simonei Halep cu Patrick Mouratoglou nu a reușit deocamdată să obțină rezultatele așteptate, iar Sever Dron este de părere că francezul nu este nici pe departe un antrenor bun, ci mai degrabă un bun comunicator.

 

"Eu am părerea mea despre relația asta, cred că e o relație de circumstanță. Simona căuta pe cineva care să o înțeleagă, după părerea mea Mouratoglou nu este un antrenor. El știe să vorbească în public, să surâdă, să se ocupe de academia lui. Din relația asta, cred că Mouratoglou iese mai câștigător, se arată mult, a fost și la Cluj și prin alte părți. Nu știu ce se întâmplă mai departe.

 

Serena i-a și dat peste nas puțin că vine la Wimbledon cu un alt antrenor. Eu nu cred în această relație, îmi pare rău să o spun și pentru Simona, dar e prea de fațadă. Prea mult se vorbește, se discută, nu știu cât se lucrează. Aici n-am de unde să știu firește, că nu sunt acolo”, a mai spus Dron.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.