Jump to content

Organizatorii de la Wimbledon au publicat lista capilor de serie! Pe ce loc se află Simona Halep și Sorana Cîrstea


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Collage Maker-21-Jun-2022-05.35-PM

 

Organizatorii turneului de la Wimbledon au făcut publică lista capilor de serie, iar principalii favoriți la câștigarea celui de-al treilea Grand Slam al anului sunt Novak Djokovic (35 de ani, 3 ATP) și Iga Swiatek (21 de ani, 1 WTA).

 

Pe lista oferită de organizatorii de la Wimbledon au fost incluse și Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) și Sorana Cîrstea (32 de ani, 32 WTA).

 

Organizatorii de la Wimbledon au publicat lista capilor de serie! Pe ce loc se află Simona Halep și Sorana Cîrstea

 

Simona Halep a fost desemnată cea de-a 16-a favorită la cucerirea trofeului pe care l-a câștigat la ediția din 2019 a turneului.

 

Sorana Cîrstea pe de altă parte se află pe locul 26 în topul favoriților.

 

Pe listă au fost incluse și româncele care participă la proba la dublu a turneului de la Wimbledon. Monica Niculescu și Elena Gabriela Ruse au apărut pe locul 14 în top, în timp ce Raluca Olaru care face pereche cu ucraineanca Nadia Kichenok, este pe locul 15.

 

Wimbledon permite antrenamente pe terenurile centrale

 

În 2021, terenul central a fost mai alunecos decât celelalte şi au apărut două accidentări importante în rândul jucătorilor, Adrian Mannarino respectiv Serena Williams, care au fost nevoiţi să abandoneze.

 

Pentru a îmbunătăţi aderenţa, Wimbledon va permite jucătorilor să se antreneze pe cele două terenuri, rezervate până acum celor mai interesante meciuri, în săptămâna dinaintea startului Grand Slam-ului pe iarbă.

 

Conform tradiţiei, terenul central era inaugurat la finalul săptămânii dinaintea turneului de la Wimbledon cu o partidă de dublu feminin, în care jucătoarele erau stabilite prin tragere la sorţi de membrii All England Club, notează Agerpres.

 

Doi dintre jucătorii de tenis care ar putea fi lăsaţi pe terenul central să se antreneze vor fi Rafael Nadal şi Carlos Alcaraz, care aterizează luni la Londra cu intenţia de a se pregăti pentru Wimbledon timp de o săptămână şi care vor juca un meci demonstrativ la Hurlingham.

 

Simona Halep și Sorana Cîrstea, urcare în clasamentul pentru Turneul Campioanelor

 

Înainte de participarea la Bad Homburg și Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, Simona Halep a aflat ce poziție ocupă în clasamentul pentru Turneul Campioanelor.

 

Simona Halep este cel mai bine clasată jucătoare de tenis din România, fiind urmată de Sorana Cîrstea (32 de ani, 32 WTA), și are șanse în contunuare de a prinde un loc la turneul celor mai în formă jucătoare din lume.

 

Simona Halep a urcat trei poziții în clasamentul pentru Turmneul Campioanelor. De pe locul 15, sportiva din România a urcat pe poziția a 12-a, cu 1.551 de puncte acumulate. Sorana Cîrstea a urcat tot trei locuri în acest clasament și se află pe poziția a 25-a, cu 928 de puncte. În continuare, clasamentul celor mai în formă jucătoare este dominat de Iga Swiatek (21 de ani, liderul mondial).

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.