Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Simona Halep - Katerina Siniakova 4-6, 6-3, 6-4. Românca se califică cu dificultate în turul doi la Bad Homburg


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

simona-halep

 

Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) a învins-o pe Katerina Siniakova (26 de ani, 63 WTA), marți, scor 4-6, 6-3, 6-4, în primul tur al turneul de categorie WTA 250 de la Bad Homburg (Germania).

 

  • Partida dintre Simona Halep și Katerina Siniakova a fost transmisă în direct pe Digi Sport 2, în format LIVE VIDEO pe site-ul Digi Sport, dar și în aplicația Digi Sport, pentru abonații DIGI RCS&RDS.

 

În turul doi, Simona Halep o va întâlni pe Tamara Zidansek (58 WTA, 24 de ani), care a trecut în runda inaugurală de Yuliya Hatouka (214 WTA) din Belarus, scor 2-6, 6-1, 6-4.

 

Simona Halep - Katerina Siniakova 4-6, 6-3, 6-4

 

  • UPDATE 20:04 | Simona Halep - Katerina Siniakova 4-6, 6-3, 6-4. Simona Halep rezistă! Românca fructifică a doua minge de meci avută și pune capăt ”bătăliei” cu Siniakova.
  • UPDATE | Partida a început, cu Siniakova la serviciu.
  • UPDATE | Cele două jucătoare se află la încălzire.

 

Simona Halep și Katerina Siniakova se vor înfrunta pentru a patra oară, iar românca este în avantaj la ”directe”, 2-1.

 

Primul meci direct a avut loc la Shenzen, în 2017, iar victorioasă a fost cehoaica, în trei seturi, 6-3, 4-6, 7-5.

 

Anul următor, în cadrul aceleiași competiții, dar în finală, s-a impus Simona Halep, 6-1, 2-6, 6-0. Precedenta confruntare directă a avut loc la Billie Jean King Cup, în 2019, când Simona Halep a câștigat în două seturi, 6-4, 6-0.

 

Simona Halep vine după o semifinală la Birmingham

 

Simona Halep a mers la Bad Homburg după un parcurs solid la Birmingham, primul turneu pe iarbă pe care l-a jucat după aproape trei ani de pauză, în care s-a oprit în semifinale, unde a cedat la Beatriz Haddad Maia, cea care avea să câștige turneul.

 

Katerina Siniakova, în schimb, a jucat la Berlin săptămâna precedentă, dar nu a reușit să treacă de primul tur. Cehoaica a fost învinsă de Bianca Andreescu.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

On 6/29/2022 at 9:55 AM, StefanBoss11 said:

wow :)

  • Posturile făcute aiurea/pentru +1/off topic (ex.: "frumoasă postare", "de mult căutam asta”, "mersi") vor fi sancţionate cu avertisment verbal. Postările vor fi apreciate prin ducerea cursorului peste butonul cu reacţii din colţul din dreapta-jos al postării.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.