Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

S-a aflat motivul pentru care Stadionul Cotroceni a ieșit din circuitul fotbalului profesionist


Claude.
 Share

Recommended Posts

 stadion cotroceni

 

Stadionul Cotroceni, inaugurat în 1995, cocheta arenă din cartierul Cotroceni, pe care a evoluat Progresul/FC Național, a ieșit din circuitul fotbalului profesionist de când echipa a falimentat.

 

Recent, odată cu apariția problemelor legate de noile stadioane din București, care par a fi cu circuit închis, echipe precum FCSB și Dinamo s-au orientat și spre stadionul celor de la BNR, care are o capacitate de 14542 de locuri.  

 

Cei de la Dinamo au și făcut o cerere oficială adresată diriguitorilor clubului din Cotroceni, dar și de acolo au primit un răspuns negativ.  Conducerea ”câinilor” își ia deja măsuri după ce s-a spus că Stadionul Dinamo urmează să intre în custodia CNI-ului pentru construirea noii arene.

 

 ”Am depus cerere la Cotroceni, pentru a juca meciurile acolo. Numai că pe Cotroceni nu se poate juca deoarece vestiarele au fost transformate în birouri.  Așa ne-au transmis cei de la Banca Națională”, a spus Cornel Țălnar, pentru playsport.ro.

 

Veste bună pentru Dinamo! Conducerea a anunțat care stadion este prima opțiune pentru primul sezon din istorie în Liga 2 Dinamo nu va mai putea juca în următorii ani în Ștefan cel Mare, deoarece stadionul trece printr-un proces de reconstrucție.  

 

În lipsa unei arene, "câinii roșii" au fost nevoiți să se reorienteze și să caute un stadion care să îi găzduiască în primul sezon din istorie al clubului în Liga 2.  

 

În cadrul unei conferințe de presă, administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a dezvăluit că face tot posibilul pentru ca echipa să joace tot în București.   În acest sens, oficialul lui Dinamo va negocia în viitorul apropiat cu proprietarul Stadionului Colentina, care are o capacitate de 6.000 de locuri.

 

  "Eu sper să rămânem în București, variantele le cunoașteți, sunt în București. Vrem ca suporterii să fie aproape de echipă.  Sunt anumite probleme (n.r. legate de Stadionul Cotroceni), dincolo de faptul că nu știu perspectiva BNR, departamente ale băncii au fost mutate în incinta stadionului și practic partea de vestiare nu mai există.

 

 Prima noastră alegere ar fi Colentina, urmează să vorbim cu proprietarul să vedem dacă ni se permite accesul acolo", a explicat Zăvăleanu. 

 

digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

On 6/29/2022 at 10:02 AM, StefanBoss11 said:

wow

  • Posturile făcute aiurea/pentru +1/off topic (ex.: "frumoasă postare", "de mult căutam asta”, "mersi") vor fi sancţionate cu avertisment verbal. Postările vor fi apreciate prin ducerea cursorului peste butonul cu reacţii din colţul din dreapta-jos al postării.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.