Jump to content

Victor Pițurcă îl critică pe Octavian Popescu: "Mă așteptam la mai mult de la el"


Claude.
 Share

Recommended Posts

Octavian Popescu (19 ani) a fost cel mai bun tânăr jucător al Ligii 1 în ultima stagiune, iar așteptările de la fotbalistul lui FCSB pentru noul sezon sunt mari.

 

Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022

 

Victor Pițurcă are așteptări mai de la Octavian Popescu Momentan, Popescu se află în vacanță, însă cât de curând va reveni la antrenamentele celro de la FCSB.  Victor Pițurcă, fostul selecționer, nu a fost mulțumit de prestațiile pe care tânărul fotbalist le-a avut la echipa națională și anunță că are mai multe așteptări de la el pentru viitorul sezon.

 

 "Depinde numai și numai de el. La echipa națională nu mi-a plăcut foarte mult. N-a jucat și era normal pentru el. Totuși, așteptam mai mult de la el. Am avut meciul cu Muntenegru, jucătorii care joacă la noi au vorbit cu antrenorul și i-au spus pentru că, în momentul în care era mingea la el, imediat venea al doilea jucător la dublaj. Aici nu poți să ai decât una, două sau trei mișcări și trebuie să găsești soluții dacă ești jucător valoros.  

 

Părerea mea e că el e un jucător plin de calitate, însă depinde cum se antrenează, depinde cât de serios e, depinde cât muncește ca să ajungă mare. Deocamdată, e la un nivel mediu. Mai are mult, mult de muncă pentru a ajunge acolo unde își dorește el și unde ne dorim și noi", a spus Victor Pițurcă, conform Sport.ro.  

 

Octavian Popescu are parte de încredere lui Gigi Becali Finanțatorul celor de la FCSB are încredere oarbă în anumiți jucători, pe care nu-i lasă deloc să iasă din primul 11, chiar dacă prestația acestora nu este mereu la același nivel. Unul dintre aceștia este Octavian Popescu (19 ani), fotbalist care recent a făcut pasul și la echipa națională.

 

Milionarul din Pipera a spus că pe Tavi Popescu el a fost cel care l-a ținut non-stop în echipă.  

 

”Eu vă spun așa. I-am schimbat de multe ori pe Darius Olaru sau pe Florin Tănase, dar niciodată pe Octavian Popescu. Nu l-am scos niciodată din echipă. De ce? Pentru că e Maradona, îți câștigă singur meciurile”, a spus Becali, pentru fanatik.ro.

 

digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

On 6/29/2022 at 10:01 AM, StefanBoss11 said:

wow

  • Posturile făcute aiurea/pentru +1/off topic (ex.: "frumoasă postare", "de mult căutam asta”, "mersi") vor fi sancţionate cu avertisment verbal. Postările vor fi apreciate prin ducerea cursorului peste butonul cu reacţii din colţul din dreapta-jos al postării.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.