Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Ce lovitură putea fi! Fostul "magician" de la FC Vaslui, propus antrenor în Liga 1


Claude.
 Share

Recommended Posts

1.FOTBAL:VICTORIA BRANESTI-FC VASLUI 1-3,LIGA 1 (30.04.2011)

 

FC Botoșani a rămas fără antrenor în această vară, după ce Marius Croitoru nu a reușit să ajungă la un numitor comun cu patronul formației, Valeriu Iftime, iar astfel colaborarea dintre cei doi a luat sfârșit.

 

Moldovenii l-au numit în cele din urmă pe bancă pe Mihai Teja, însă un fost fotbalist cu nume din Liga 1 putea să fie adus.  Adailton, propus la FC Botoșani Adailton, fostul atacant brazilian al celor de la FC Vaslui, care a făcut furori în România, alături de Wesley și Lucian Sânmărtean, putea să fie noul antrenor al celor de la FC Botoșani.

 

Acest lucru a fost anunțat chiar de patronul formației, Valeriu Iftime, care a și recunoscut că s-a temut să-l aducă din cauza faptului că nu-i cunoaște calitățile de tehnician.  

 

"Mi-a fost recomandat de cineva important din fotbalul nostru. Nu mai contează cine mi l-a recomandat. L-am sunat pe domnul Porumboiu, pentru că Adailton a jucat acolo, şi mi-a vorbit foarte frumos de el.

 

 Am înţeles că e un antrenor bun, dar n-am avut eu curaj să-l pun. Cu Marius Croitoru am lucrat înainte, am stat atâtea săptămâni cu el. Nu-l cunoşteam personal pe Adailton şi mi-a fost frică", a declarat Valeriu Iftime pentru Playsport.  

 

Valeriu Iftime vrea să vândă clubul FC Botoșani și a primit deja propuneri Omul de afaceri a anunțat că de mai bine de un an a luat decizia să iasă din fotbal, însă va ceda clubul doar în momentul în care va găsi investitori care să ofere garanții că FC Botoșani va continua ascensiunea,  Valeriu Iftime susține că a primit deja primele propuneri, de la anumiți oameni de afaceri din Germania, dar s-a lovit de o problemă la negocieri, constituită de forma de organizare a clubului.

 

 ”Ideea nu e venită după un insucces sau după o noapte nedormită. Ideea de a ieși din fotbal o am de un an și ceva. Am o problemă, clubul este un nonprofit, așa că trebuie transformat în SA (n.r. societate pe acțiuni). E o chestiune juridică. Dacă reușesc lucrul acesta, mie mi-e ușor să-l vând.

 

 Azi am niște propuneri de la niște investitori din Germania care vor să vină. Stăm la masă, la discuții, dar când le explici că sunt un nonprofit, nu înțeleg nimic. E o chestiune juridică de rezolvat, după care voi căuta investitori”, a spus Valeriu Iftime.

 

digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

On 6/29/2022 at 10:01 AM, StefanBoss11 said:

wow

  • Posturile făcute aiurea/pentru +1/off topic (ex.: "frumoasă postare", "de mult căutam asta”, "mersi") vor fi sancţionate cu avertisment verbal. Postările vor fi apreciate prin ducerea cursorului peste butonul cu reacţii din colţul din dreapta-jos al postării.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.