Jump to content

Marea problemă a lui Rachid Bouhenna, fundașul transferat de FCSB


Claude.
 Share

Recommended Posts

Rachid Bouhenna / Foto: Facebook@FCSBOfficial

 

FCSB a reușit să transfere doi fundași centrali, pe Joyskim Dawa (26 de ani), de la FC Botoșani, și Rachid Bouhenna (30 de ani), legitimat după ce și-a reziliat contractul cu CFR Cluj, și să-și rezolve cea mai mare problemă din lot.

 

Dacă stoperul camerunez vine după un sezon în care a fost titular la FC Botoșani, fundașul algerian a fost adus după ce a evoluat foarte puțin la CFR Cluj, ultima dată în decembrie.

 

Marea problemă a lui Rachid Bouhenna, fundașul transferat de FCSB Daniel Pancu este de părere că lipsa meciurilor oficiale în ultima jumătate de an reprezintă o problemă pentru Rachid Bouhenna, care va ”suferi” din acest punct de vedere în startul sezonului.  ”Sunt jucători buni, jucători solizi, cu talie impresionantă. Bouhenna nu a mai jucat de ceva timp, e clar că e în urmă cu ritmul.

 

Dawa mi-a plăcut, l-am văzut și pe viu, sigur e un transfer bun”, a spus Daniel Pancu, la Digi Sport Special.  În ciuda lipsei ritmului de joc, Rachid Bouhenna are șanse mari să înceapă sezon titular la FCSB, întrucât algerianul și Joyskim Dawa sunt singurii stoperi de ”meserie din lot”. Variante mai sunt Denis Haruț și Ovidiu Popescu, cei care s-au consacrat pe alte posturi.

 

 Denis Haruț, văzut punct fix în centrul apărării de la FCSB de Marius Croitoru Marius Croitoru, cel care a lucrat cu Denis Haruț și cu Joyskim Dawa la FC Botoșani, crede, totuși, că jucătorul care s-a remarcat ca fundaș dreapta în Liga 1 ar trebui să fie ”punct fix” în centrul apărării la FCSB, pentru că s-ar completa bine cu fundașul camerunez sau cu Rachid Bouhenna, stoperi de profil similar.  

 

”La mine, Haruţ a jucat fundaş central. Şi în ultima perioadă, şi până să-l vândă FC Botoşani la Steaua (n.r. FCSB), tot fundaş central a jucat.  Este un pasator foarte bun și Steaua (n.r. FCSB) are nevoie pe momentul de construcție de jucători care pasează ca să poată aduce mingea la interi, la wingeri, la atacanți.  

 

Are nevoie de pasatori foarte buni și primii pasatori pentru ei, pe momentul de construcție, sunt fundaşii centrali. Până să ajungă mingea la mijlocaşi sau la interi ca să poată să o rezolve mai departe. Și cred că va fi complementar cu unul dintre din cei doi aduşi acum.  Sunt doi jucători fundaşi centrali cu acelaşi profil (n.r. Dawa şi Bouhenna) şi, din cauza asta, cred eu, Haruţ ar fi o primă soluție lângă unul dintre cei doi", a declarat recent Marius Croitoru la emisiunea Fotbal Club.

 

digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

On 6/29/2022 at 10:00 AM, StefanBoss11 said:

wow

  • Posturile făcute aiurea/pentru +1/off topic (ex.: "frumoasă postare", "de mult căutam asta”, "mersi") vor fi sancţionate cu avertisment verbal. Postările vor fi apreciate prin ducerea cursorului peste butonul cu reacţii din colţul din dreapta-jos al postării.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.