Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

BMW demarează producția de mașini la noua uzină din China și se apropie de un milion de mașini produse acolo


Claude.
 Share

Recommended Posts

BMW demarează producția de mașini la noua uzină din China și se apropie de un milion de mașini produse acolo - Poza 1

BMW a anunțat că a început oficial producția de mașini la noua sa uzină din Lydia, China, acolo unde constructorul bavarez a investit circa 2.13 miliarde de euro. Constructorul german își mărește capacitatea de producție cu până la 830.000 de vehicule pe an în China. Aici vor fi produse modele destinate exclusiv pieței locale, cum ar fi noul i3 Sedan.

 

Constructorul german a demarat producția de mașini la noua uzină din Lydia, China. BMW a investit aproximativ 2.13 miliarde de euro în această uzină, unde vor fi produse modele destinate pieței din această țară, cum ar fi electricul i3 Sedan.

 

 Astfel, BMW își mărește capacitatea de producție în această țară, care va ajunge la 830.000 de vehicule pe an. Începând din 2023, BMW va comercializa nu mai puțin de 13 modele electrice în China.

 

Pentru constructorul bavarez, țara asiatică reprezintă cea mai mare piață din lume. Anul trecut, BMW a reușit să vândă 208.507 de mașini în această țară, cu peste 9% mai puține față de nivelul din 2020.  

 

Cele mai bine vândute mărci producătoare de mașini electrice în China sunt Tesla și BYD. Până acum, cele două companii au vândut de două ori mai multe mașini electrice față de aceeași perioadă din 2021.

 

automarket

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.