Jump to content

Prezentare - Fabian Stan


FabianStan
 Share

Recommended Posts

Nickname: FabianStan
Prenume: Fabian
Vârsta: Am varsta de 21 de ani.
Locaţia: Sunt din Barlad, dar locuiesc in Iasi.
Ocupaţia: Momentan sunt redactor la Digi 24 Iasi.
Jocurile preferate: Ma joc SA:MP si Metin 2 Ro, nu prea am timp sa incerc alte jocuri.
Pasiunile tale: Cititul si gaming-ul.
O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): 

Salutare, ma numesc Fabian, am varsta de 21 ani si sunt din Barlad, un oras frumos, linistit, cu oameni foarte buni la suflet. In prezent sunt student in anul 1 la facultatea de Jurnalism si stiinte ale comunicarii din Iasi. Sa-ncep prin a ma caracteriza. Ma consider o persoana sociabila. Îmi place extrem de mult sa comunic cu persoanele din jurul meu. Mereu caut sa-mi fac prieteni noi, sa socializez cu ei, sa interactionez si sa învat lucruri noi. Nu-mi place si nu doresc sa judec persoanele dupa religia lor, de exemplu. Consider ca noi, oamenii, suntem la fel, indiferent de locul din care venim, de religia pe care o avem, de limba vorbita si de obiceiuri. Nu judec persoanele, nu-mi sta-n fire sa fac asta, nu sunt în masura s-o fac. Consider ca fiecare om mai are câteva remuscari, fiecare om greseste. Acest lucru este firesc si cât se poate de omenesc. Nu pot sa port pica pe o anumita persoana. Nu pot sta foarte mult timp suparat pe un anumit om. Nu-mi place si nici nu stiu sa ma cert. Caut mereu ca în jurul meu sa fie armonie si întelegere. Revenind la comunicare, sunt un om foarte amuzant si putin cam nebun. Mereu sunt plin de energie, îmi place sa traiesc fiecare moment din viata la maxim.
De unde ai aflat de comunitatea noastră?: De la Bobo, prin 2015, dar am ales sa ma joc acum pentru ca nu mai am pe ce server sa ma joc in momentul de fata.
Alte precizări: Va salut pe toti.

Link to comment
Share on other sites

Din cauza orientării gramaticale a unei părți nu tocmai de ignorat dintre tinerii ultimilor ani, cât și a faptului că m-am obișnuit cu tâmpeniile respective pe care le văd, mi-am luat puțin blue screen când am văzut „cititul” în loc de „citit-ul”. Încă o persoană echilibrată a ajuns printre noi. Bienvenue!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.