Jump to content

Gigi Becali s-a săturat! Cum va arăta FCSB, după "curățenia" anunțată de patron


Claude.
 Share

Recommended Posts

gigi becali titlu

 

Cum va arăta FCSB, după "curățenia" anunțată de Gigi Becali Patronul roș-albaștrilor a ordonat ca 4 dintre titularii din confruntarea de duminică să nu mai facă parte din primul 11 al FCSB-ului: Valentin Crețu, Sorin Șerban, Denis Haruț și Malcom Edjouma.  

 

Inițial, Gigi Becali a anunțat că fundașii laterali din meciul cu "U" Cluj vor ”dispărea” din echipa de start a FCSB-ului. Sorin Șerban nu era un titular al echipei, ci a jucat cu U Cluj din cauza unor probleme medicale cu care s-a confruntat Risto Radunovic, dar Valentin Crețu este cel mai bine cotat fundaș dreapta ”de meserie” din lot, unde mai e și Florin Achim.  

 

Foarte probabil, nu fostul fundaș de la Academica Clinceni îi va lua locul lui Valentin Crețu, ci Ovidiu Popescu, folosit fundaș dreapta și în finalul sezonului trecut, și în jocurile de pregătire din această vară.

 

Ovidiu Popescu a fost folosit și cu U Cluj pe un alt post decât cel pe care s-a consacrat, fundaș stânga, iar evoluția sa a fost, din nou, cum s-a întâmplat și când a fost folosit în banda opusă, solidă.  În banda stângă va reveni Risto Radunovic, care nu a făcut parte din lot în prima etapă, după ce a acuzat stări febrile.

 

Crețu, Șerban, Haruț și Edjouma, OUT din primul 11 al FCSB-ului Pe lângă Valentin Crețu și de Sorin Șerban, nu va mai apărea în echipa de start nici Denis Haruț, pentru că FCSB are deja un înlocuitor, Rachid Bouhenna, care a început pregătirile cu echipa după o perioadă în care s-a antrenat singur, aflat în recuperarea de după o accidentare, sau Joonas Tamm.  

 

Lui Denis Haruț, Gigi Becali i-a reproșat jocul de pase și a recunoscut că regretă că l-a adus pe un salariu lunar de 15.000 de euro lunar, și Ianis Stoica.  De asemenea, Adrian Șut își va relua în următoarele partide locul din formula de start, unde la meciul cu U Cluj a fost preferat Malcom Edjouma, scos la pauză.

 

Cine sunt Vikingur Gota și Dunajska Streda, adversarele pe care FCSB le poate întâlni în turul 3 din Conference League FCSB și-a aflat adversara pe care o va întâlni în turul al treilea din preliminariile Conference League, în cazul în care va trece de Saburtalo Tbilisi.  Elevii lui Toni Petrea își încep aventura europeană în Georgia, pe terenul celor de la Saburtalo Tbilisi, formație care a încheiat pe locul 5 în campionatul Georgiei, la 12 puncte de liderul Dinamo Batumi.

 

"Dubla" dintre cele două echipe va avea loc pe 21 iulie, respectiv 28 iulie.  În cazul în care va trece de Saburtalo, FCSB va juca împortiva celor de la Vikingur Gota (Insulele Feroe) sau contra celor de la Dunajska Streda (Slovacia), pe 4 august, respectiv 11 august.  

 

Formația din Feroe se situează pe locul cinci în campionat, cu 24 de puncte acumulate după 14 meciuri. Vikingur are un lot evaluat la 845.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Cel mai bine cotați fotbaliști sunt Finnur Justinussen și Gunnar Vatnhamar, cotați la câte 125.000 de euro.  

 

De cealaltă parte, Dunajska Streda, care a terminat pe locul 4 în ultimul sezon din Slovacia, are un lot evaluat la 11.7 milioane de euro. Cel mai valoros fotbalist este mijlocașul central Zsolt Kalmar, cotat la 800.000 de euro.


digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.