Jump to content

Fiat 500C primește tratament Irmscher: ediție limitată de 200 de exemplare


Claude.
 Share

Recommended Posts

https%3A%2F%2Fwww.promotor.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2022%2F07%2FFiat-500C-Sail-by-Irmscher-5.jpg

 

Compania de tuning Irmscher este cunoscută pentru tratamentele aplicate automobilelor care poartă sigla Opel. Ca urmare a fuziunii dintre FCA și PSA, tunerul și-a îndreptat în ultima vreme atenția și către modelele Fiat.

 

După ce, recent, a modificat versiunea electrică a lui 500 și autoutilitarele Ulysse și Scudo, inginerii germani și-au pus amprenta pe o ediție limitată a modelului Fiat 500C. Aceasta poartă denumirea „Sail by Irmscher” și va fi produsă în numai 200 de unități.  Primul decapotabilă din această ediție limitată a fost finalizată la unitatea de producție Irmscher pentru Autohaus König Group din Remshalden.

 

Cea mai surprinzătoare modificare constă în jantele  cu 10 spițe Turbo Star pe 17 inch, disponibile într-un finisaj de culoare bej. De asemenea, modelul special Fioat 500C a primit o serie de accente în aceeași culoare la nivelul grilei frontale, a ornamentului de pe părțile laterale și plafonului din material textil.

 

Această nuanță contrastează cu vopseaua albastru marin a caroseriei și cu geamurile din spate cu tentă fumurie. Potrivit informațiilor furnizate de Irmscher, toate cele 200 de exemplare ale lui Fiat 500C „Sail by Irmscher” vor fi oferite în această configurație.  

 

La interior, compania de tuning germană a pregătit mai multe ornamente din lemn pentru planșa de bord, cotiera centrală. În același timp, mașina vine cu un set de covorașe noi, iar logo-ul „Sail Edition” este brodat pe tetierele scaunelor. În plus, ca la orice model dintr-o ediție limitată, pe tunelul consolei există o plăcuță numerotată care îți spune că te afli la bordul unui Fiat 500C „Sail by Irmscher”.  

 

Modelul are la bază linia de echipare DolceVita. Sub capotă a fost montat motorul de 1,0 litru „FireFly” care înglobează tehnologie mild-hybrid. Aceasta a fost introdusă în gama urbanei italiene în 2020 și în prezent este singura opțiune disponibilă. Unitatea produce 70 CP și 92 Nm de cuplu, cifre care sunt mici chiar și pentru un vehicul de oraș.

 

ProMotor

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.