Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Accesorii pentru noua Honda Civic Type R, inclusiv eleron din fibră de carbon


Claude.
 Share

Recommended Posts

Accesorii pentru noua Honda Civic Type R, inclusiv eleron din fibră de carbon - Poza 1

 

Honda a lansat o gamă de accesorii oficiale pentru noua Civic Type R. Lista include și un eleron din fibră de carbon, mai ușor cu un 1 kg decât cel standard.

 

Constructorul japonez de automobile a prezentat noua Civic Type R în urmă cu câteva zile, iar o broșură ajunsă din greșeală pe internet ne dă de înțeles că motorul de 2.0 litri ar dezvolta 330 de cai putere, cu 10 CP mai mult decât înainte.

 

077139l-1000x0-w-9da6e706.jpg

 

Până aflăm dacă este adevărat, sau nu, Honda a decis să lanseze o gamă de accesorii oficiale pentru noua Civic Type R. Acestea vor fi disponibile, începând cu luna septembrie, doar în Japonia.

 

 Cireașa de pe tort este, fără îndoială, noul eleron din fibră de carbon. Acesta are o formă diferită de cel standard și este cu 1 kilogram mai ușor. Tot pentru exterior, japonezii oferă capace roșii pentru oglinzi.

093445l-1000x0-w-3db96c72.jpg

 

Clienții pot personaliza interiorul cu praguri iluminate, accente roșii pentru consola centrală, ornament din aluminiu pentru schimbătorul de viteze, îmbrăcat în piele roșie, preșuri speciale și o zonă de încărcare wireless pentru telefoanele mobile.

 

automarket

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.