Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Tesla renunță la navigația gratuită și o transformă într-un serviciu cu plată


Claude.
 Share

Recommended Posts

Tesla renunță la navigația gratuită și o transformă într-un serviciu cu plată

Tesla renunță să mai ofere serviciul de navigație al mașinilor sale în mod gratuit. Clienții vor fi nevoiți să plătească un abonament lunar pentru a beneficia de această funcție.

 

Industria auto, mai exact modul în care producătorii încep să taxeze serviciile lor, a devenit un subiect important în ultima perioadă. Vedem din ce în ce mai multe astfel de inițiative. Tesla a fost unul dintre primii producători auto care au început să perceapă astfel de abonamente pentru a face disponibile anumite funcții ale mașinilor sale. Acum, clienții vor fi nevoiți să plătească și pentru accesul la conectivitatea de bază.

 

Tesla oferă două pachete de conectivitate pentru gama sa. Pachetul standard include doar sistemul de navigație și atât. Pachetul de conectivitate premium adaugă informații în timp real despre trafic, streaming audio și video, dar și un browser pentru navigarea pe internet. Pe lângă cele anterior menționate, există și Sentry Mode, funcția care se folosește de camerele mașinii pentru a depista răuvoitorii.

 

Tesla se alătura tendințelor industriei Pachetul de conectivitate standard a fost gratuit întotdeauna. Acesta este valabil pe toată durata de viață a mașinii iar cel premium costă 9.99 de dolari pe lună. Tesla oferă o reducere în cazul abonamentului anual, costul fiind de 99 de dolari.  

 

Deocamdată, Tesla nu a furnizat vreo informație referitoare la costul abonamentului pentru pachetul de bază. Știm doar că dacă posesorii doresc să păstreze serviciul de navigație, ei vor trebui să scoată niște bani din buzunar. Fiecare va avea libera alegere, mai ales că telefoanele moderne dispun de servicii de navigație foarte bune.

 

Trebuie știut că cei care au achiziționat o Tesla până pe 20 iulie 2022, vor primi în continuare conectivitate standard pe viață, în mod gratuit.

 

 „Toate vehiculele Tesla noi, comandate până la 20 iulie 2022 sau înainte, vor avea funcții de conectivitate standard fără costuri, pe toată durata de viață a vehiculului (cu excepția modernizărilor sau upgrade-urilor necesare pentru orice caracteristică sau servicii furnizate extern vehiculului – de exemplu, rețeaua de telecomunicații).

 

Pe măsură ce funcții și servicii suplimentare devin disponibile în viitor, veți avea ocazia să vă actualizați planul de conectivitate”, a scris compania pe site-ul său.

 

Promotor

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.