Jump to content

Se vinde monopostul lui Michael Schumacher. Ce preț are Ferrari-ul neînvins al septuplului campion


Claude.
 Share

Recommended Posts

https%3A%2F%2Fwww.promotor.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2022%2F07%2Fse-vinde-monopostul-lui-michael-schumacher-ce-pret-are-ferrari-ul-neinvins-al-septuplului-campion-13.png

 

Monopostul Ferrari cu care Michael Schumacher a câștigat patru curse ale sezonului 1998 a fost scos la vânzare. Mașina a câștigat toate cursele la care a participat în decursul acelui an.

 

Scuderia Ferrari este una dintre cele mai importante echipe din campionatul de Formula 1. De-a lungul deceniilor, echipa și-a clădit succesul pe baza competițiilor din sportul cu motor. De la victoriile din cursele de anduranță, care se desfășoară la Le Mans, până la cele 16 titluri mondiale câștigate în Formula 1. Cinci dintre aceste titluri au fost aduse de Michael Schumacher între anii 2000 și 2004.  

 

Exemplarul care a fost scos la vânzare a fost pilotat de septuplul campion mondial. Acest șasiu a concurat în doar patru curse de-a lungul sezonului din 1998, curse pe care le-a și câștigat, astfel că are o cotă de câștig de 100%. Este singura mașină Ferrari de Formula 1 care a concurat în cel puțin trei curse și a câștigat în fiecare cursă la care a participat.

 

Monopostul de neînvins al lui Michael Schumacher Această mașină are numărul de șasiu 187 și este a șaptea din totalul de nouă monoposturi F300 care au fost construite în 1998.

 

Prima sa victorie a fost în Marele Premiu al Canadei. Aceasta a fost a șaptea etapă a sezonului și a doua victorie a lui Schumacher, din acel an. Trei săptămâni mai târziu, mașina ajunge prima la linia de sosire în Marele Premiu al Franței. A treia victorie a monopostului și a patra a lui Schumacher s-a întâmplat în Marea Britanie.

 

În data de 12 iulie, Schumacher ducea Ferrari-ul F300 către victoria de pe circuitul de la Silverstone. Etapa de pe 13 septembrie, de la Monza, a însemnat ultima cursă a mașinii. Michael Schumacher a plecat din pole position și a fructificat acest lucru printr-o victorie, făcând acest exemplar de F300 imbatabil în toate cele patru curse la care a luat parte.  

 

Un an mai târziu, în 1999, mașina a fost achiziționată de actualul proprietar de la Scuderia Ferrari. Prețul cu care se estimează că Ferrari-ul se va vinde este cuprins între 6 și 8 milioane de euro.

 

promotor

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.