Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Au avut loc consultării pe marginea proiectului Legii învățământului superior


Claude.
 Share

Recommended Posts

Ieri, 25 Iulie, a avut loc la Palatul Victoria întâlnirea reprezentanților mediului universitar cu Premierul României, reuniune solicitată în cadrul consultării pe marginea proiectului Legii învățământului superior.  

 

Temele abordare au vizat o serie de aspecte esențiale pentru reforma învățământului superior:

-Consolidarea conectării universităților la mediul socio-economic

-Susținerea conectării universităților românești la mediul academic internațional

-Susținerea excelenței și performanței universităților românești -Susținerea echității și a sprijinului acordat studenților

-Susținerea eticii și deontologiei universitare.

 

 Reprezentanții consorțiilor universitare românești și-au declarat susținerea și aprecierea pentru proiectul Legii învățământului superior, formulând și o serie de propuneri de îmbunătățire/completare a textului proiectului legislativ. Au fost apreciate în mod deosebit aspectele ce țin de consolidarea autonomiei universitare, pe toate palierele, dar și de creșterea finanțării universităților românești.


LexCafe

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.