Jump to content

Ministrul Transporturilor: Primul lot al autostrăzii Sibiu - Boița, deschis până la finalul anului


KOPPEN
 Share

Recommended Posts

575174l-1000x640-b-2dd8a4de.thumb.jpg.afbbd837c35e9facfc1cb68d09b07142.jpg

 

 

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, susține că primul lot al autostrăzii Sibiu - Boița, cu o lungime de 13 kilometri, va fi dat în folosință până la finalul acestui an.

 

Aflat în județul Călărași, pentru a verifica stadiul lucrărilor la Pasajul Drajna, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a vorbit și despre primul lot al autostrăzii Sibiu - Boița.

 

Potrivit acestuia, tronsonul cu o lungime de 13 kilometri va fi dat în circulație până la finalul acestui an, scriu cei de la Profit.ro.

 

"La sfârșitul acestui an, primul lot să fie dat în circulație, ceea ce ar însemna începutul acestui proiect pe care, ca țară, îl avem de 30 de ani indiferent cine a fost la guvernare, adică trecerea Carpaților cu o autostradă. Pe datele pe care le am acum, lotul Sibiu - Boița se va da în circulație," a spus Grindeanu.

 

Autostrada Sibiu - Pitești are o lungime de peste 122 de kilometri și este împărțită în 5 secțiuni. 4 dintre acestea au deja contractele semnate.

 

 

SURSA: click

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.