Jump to content

Seria de ceasuri Samsung Galaxy Watch 5 scapă în imagini detaliate înainte de debutul din 10 august


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Seria de ceasuri Samsung Galaxy Watch 5 scapă în imagini detaliate înainte de debutul din 10 august</b>Samsung urmează să organizeze un nou eveniment Unpacked important pe 10 august. Lansarea e anunțată și cunoaștem deja ce urmează să vedem în cadrul evenimentului. În lumina reflectoarelor se vor afla noile telefoane pliabile Galaxy Z Flip 4 și Z Fold 4. T

 

Samsung urmează să organizeze un nou eveniment Unpacked important pe 10 august. Lansarea e anunțată și cunoaștem deja ce urmează să vedem în cadrul evenimentului. În lumina reflectoarelor se vor afla noile telefoane pliabile Galaxy Z Flip 4 și Z Fold 4. Totuși, vor debuta și ceasuri sub seria Galaxy Watch 5, dar și o nouă pereche de căști wireless de top - Galaxy Buds 2 Pro. Azi smartwatch-urile au primit randări detaliate de la Evan Blass (via 91Mobiles). Mai jos avem detalii.

 

După această scăpare, putem spune că designul smartwatch-urilor este confirmat. Sub seria va debuta o variantă Vanilla Galaxy Watch 5, dar și modelul Watch 5 Pro disponibil în versiune de 45 mm, Wi-Fi sau Bluetooth, cu corp din titan și ecran cu protecție din sticlă de safir. În partea stângă se află cele două variante Watch5 Pro care ar purta numerele de model SM-R920 și SM-R925F. 

 

watch5-1068x1485_447x600.jpg

 

În partea dreaptă vedem modelele standard din lineup, SM-R900, SM-R905F și SM-R910, disponibile în variante de 40mm și 44mm. Samsung va renunța la ineditul inel rotativ pentru control odată cu seria Galaxy Watch 5. Astfel, navigarea va fi realizată prin comenzi tactile + cele două butoane situate pe lateral. 

 

Ne așteptăm să ruleze wearOS 3.5 cu interfața One UI Watch 4.5 aplicată peste. Ar aduce o mulțime de moduri pentru sport, certificare 5ATM pentru rezistență la apă, GPS, senzor pentru măsurarea activității cardiace și EKG.

 

Modelul Pro ar primi chiar și un senzor pentru determinarea temperaturii utilizatorului, însă acest lucru nu a fost încă confirmat. Evident, vom avea aici NFC și soluția Google Pay, pentru a face plăți facil folosind ceasurile.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.