Jump to content

OnePlus Nord Buds CE debutează oficial; Căști wireless accesibile cu tehnologie Bluetooth 5.2 și autonomie generoasă


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>OnePlus Nord Buds CE debutează oficial; Căști wireless accesibile cu tehnologie Bluetooth 5.2 și autonomie generoasă</b>OnePlus tocmai ce a anunțat o nouă pereche de căști wireless de buget. Este vorba despre OnePlus Nord Buds CE. Este practic al doilea model de căști lansat sub gama Nord, după Nord Buds. Au design similar cu AirPods de la Apple, nefiind echipate cu dopuri

 

OnePlus tocmai ce a anunțat o nouă pereche de căști wireless de buget. Este vorba despre OnePlus Nord Buds CE. Este practic al doilea model de căști lansat sub gama Nord, după Nord Buds. Au design similar cu AirPods de la Apple, nefiind echipate cu dopuri din silicon, drivere generoase și aduc autonomie de până la 20 de ore. Detalii despre acest model avem în rândurile de mai jos.

 

 

OnePlus Nord Buds CE aduc un design semi-in ear și vin pe alb sau nuanța Misty Gray ( gri-albăstrui). Aduc drivere dinamice de 13.4 mm care ar trebui să asigure suficient bas și beneficiază de conectivitate de nouă generație Bluetooth 5.2. Nu primim funcție de ANC, însă avem anulare a zgomotului prin AI pentru apeluri. Fiecare cască cântărește doar 3.5 grame și beneficiază de o baterie de 27 mAh ce oferă până la 4.5 ore de playback audio sau 3 ore de apeluri.

 

OnePlus-Nord-Buds-CE-features-10_592x295.jpg

 

Pe de altă parte, cutiuța de alimentare disponibilă aici are 300 mAh, timpul de playback ajungând până la 20 de ore. În plus, au parte de alimentare wireless printr-un port USB-C, 10 minute de încărcare aducând până la 81 de minute de playback. Primim și rezistență la apă în regim IPX4, iar căștile pot fi controlate prin aplicația HeyMelody facil, existând aici și un egalizator. 

 

Căștile OnePlus Nord Buds CE sunt disponibile acum în India și se vând pentru doar 28 de euro (aproximativ 138 lei).

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.