Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Scanarea Facială Face ID cu senzor sub ecran va debuta pe un iPad Pro de generaţie viitoare


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Scanarea Facială Face ID cu senzor sub ecran va debuta pe un iPad Pro de generaţie viitoare</b>Dacă Apple nu a reuşit să integreze senzorul de amprente Touch ID sub ecran, ei bine poate că fă reuşi cu Face ID. Deja bretonul e pe cale de dispariţie, micşorându-se de la iPhone 12 la 13 şi urmând a fi înlocuit cu o pilulă şi o bulină pe iPhone 14 Pro

 

Dacă Apple nu a reuşit să integreze senzorul de amprente Touch ID sub ecran, ei bine poate că fă reuşi cu Face ID. Deja bretonul e pe cale de dispariţie, micşorându-se de la iPhone 12 la 13 şi urmând a fi înlocuit cu o pilulă şi o bulină pe iPhone 14 Pro. Acum aflăm că viitorul iPad Pro ar putea chiar inaugura un senzor TrueDepth Face ID sub ecran.

 

iPhone X inaugura Face ID în 2017 şi de atunci deblocarea prin scanare facială a devenit nelipsita pe telefoanele Apple. Aşa a apărut şi problematicul breton, atât de hulit, dar şi copiat de rivali. Încă nu e clar când scăpăm de orice decupaj frontal pe iPhone, dar e clar că se fac paşi în acea direcţie. Ross Young, analist respectat în segmentul tech, cu accent pe zona Display a descoperit o serie de informaţii de la furnizori, care arată că senzorul Face ID sub ecran va sosi întâi pe iPad.

 

Young a oferit această informaţie în cadrul unui episod de podcast MacRumors. Analistul se aşteaptă ca "un model de iPad nespecificat încă să aibă senzorul sub ecran între 2023 şi 2025". Apoi, dacă totul merge bine cu transparența materialului, cu eficienţa detectării şi autentificării faciale vom vedea o tranziţie a tehnologiei spre iPhone. Young susţine că iPhone 18 Pro din 2026 va fi primul smartphone cu un senzor de acest tip sub ecran.

 

Dezideratul este că iPhone-ul de peste 4 ani să aibă un ecran real "edge to edge", ceva explorat de Jony Ive încă de acum 10 ani prin diferite proiecte şi concepte.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.