Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Căștile over-ear Sennheiser Momentum 4 sunt listate de un retailer înainte de debut; Aflăm detalii despre design și specificații


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Căștile over-ear Sennheiser Momentum 4 sunt listate de un retailer înainte de debut; Aflăm detalii despre design și specificații</b>În urmă cu ceva timp căștile Sennheiser Momentum 3 primeau o recenzie detaliată din partea noastră. Ei bine, pare că producătorul pregătește un succesor pentru acestea sub forma modelului Sennheiser Momentum 4. Ele au fost listate de un retailer

 

 

 

În urmă cu ceva timp căștile Sennheiser Momentum 3 primeau o recenzie detaliată din partea noastră. Ei bine, pare că producătorul pregătește un succesor pentru acestea sub forma modelului Sennheiser Momentum 4. Ele au fost listate de un retailer din Canada, designul și o parte din specificații fiind dezvăluite înainte de debut. Detalii avem în rândurile de mai jos.

 

Conform teaserelor Sennheiser, căștile ar urma să debuteze destul de curând. Listarea dezvăluie că vom avea parte de un design premium, după cum era de așteptat. Nu primim balama rabatabilă aici, dar căștile vor aduce și o cutiuță de transport foarte interesantă, deși ar fi mai mare față de cea a predecesorului.

 

sennheiser-momentum-4-listing-10_592x236.jpg

 

Acest model ar integra și controale tactile, iar conform listării retailerului, primim funcție ANC (Anulare Activă a Zgomotului de fundal), iar căștile vor fi compatibile cu tehnologia Qualcomm aptX Adaptive. Autonomia ar ajunge până la 60 de ore, un upgrade de luat în seamă, având în vedere că predecesorul aducea o durată de playback audio de până la 17 ore. În plus, Momentum 4 vor fi capabile de redare audio la 96 kHz și 24 biți, cu un output de 420 kbit/s. 

 

Conform retailerului canadian, căștile ar urma să coste în jur de 350 de dolari. Ar putea fi deci mai ieftine față de predecesor (Momentum 3), acest model debutând la suma de 411 dolari. Nu avem încă detalii privind difuzoarele, teaserele oferite de Sennheiser spun că acest nou model va fi prezentat curând. Mai mult ca sigur aflăm toate informațiile peste doar câteva zile.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.