Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Controlează gadgeturi cu mintea: iată ce a creat Xiaomi (MiGu Headband)


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Controlează gadgeturi cu mintea: iată ce a creat Xiaomi (MiGu Headband)</b>Dacă v-a impresionat perechea de ochelari inteligenţi Xiaomi de zilele trecute sau faimosul său CyberDog, ei bine aflaţi că această companie a mai scos un produs revoluţionar numit MiGu Headband. Ea se leagă pe frunte cum făcea Rambo cu bandana

 

Dacă v-a impresionat perechea de ochelari inteligenţi Xiaomi de zilele trecute sau faimosul său CyberDog, ei bine aflaţi că această companie a mai scos un produs revoluţionar numit MiGu Headband. 

 

Ea se leagă pe frunte cum făcea Rambo cu bandana şi permite controlarea dispozitivelor smart home folosind undele cerebrale.

 

Acest headband face parte dintr-un proiect care a câştigat premiul întâi la un hackaton organizat de Xiaomi Group. MiGu va permite utilizatorilor să îşi controleze gadgeturile smart home, dar are şi un alt rol: de a măsura oboseală în timpul şofatului, tot cu ajutorul undelor cerebrale.

 

Xiaomi-Migu-headband-1_592x331.jpg

 

Inginerul din spatele proiectului a declarat că speră să facă vieţile utilizatorilor mai inteligente, oferind o modalitate naturală de interacţiune. MiGu integrează 3 puncte de interacţiune, de unde se obţin semnale electrice. Cu ajutorul lor se poate face o citire a EEG-ului utilizatorului (electro encefalogramă), folosind diferenţele între puncte. 

 

Un EEG e un soi de EKG pentru creier, măsurând activitatea electrică a acestuia. Oamenii generează waveform-uri EEG diferite, câte pot fi cartografiate cu machine learning.

 

Deocamdată e totul la faza de concept şi analiză, deci mai avem de aşteptat până la un produs comercial.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.