Jump to content

OPPO A77 4G debutează oficial; Smartphone accesibil cu CPU MediaTek Helio G35, design arătos și cameră principală de 50 MP


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>OPPO A77 4G debutează oficial; Smartphone accesibil cu CPU MediaTek Helio G35, design arătos și cameră principală de 50 MP</b>OPPO a anunțat un nou smartphone midrange recent. Vorbim astăzi despre OPPO A77 4G, succesor direct pentru modelul OPPO A76, comercializat și pe plan local. Noul telefon aduce un display IPS LCD, CPU Helio G35 și o cameră principală de 50 MP în spate

 

OPPO a anunțat un nou smartphone midrange recent. Vorbim astăzi despre OPPO A77 4G, succesor direct pentru modelul OPPO A76, comercializat și pe plan local. Noul telefon aduce un display IPS LCD, CPU Helio G35 și o cameră principală de 50 MP în spate.

 

În iunie debuta și modelul A77 5G, însă acela venea cu cipset Dimensity 810 la interior și display cu refresh rate de 90Hz. Această variantă 4G aduce astfel câteva downgrade-uri față de acela. Detalii avem mai jos.

 

a77%204g_563x450.jpg

 

OPPO A77 4G vine cu display IPS LCD de 6.56 inch în diagonală. Are rezoluție HD+, iar refresh rate-ul este standard, 60Hz. Aduce un notch picătură pentru camera selfie, iar în spate regăsim un setup foto dual. Senzorul frontal are 8 MP, iar camera principală are 50 MP. Tot aici găsim și un senzor foto de 2 MP bokeh. 

 

oppo-a77-4g-launched-in-india-16_592x333.jpg

 

Chiar dacă vorbim despre un smartphone accesibil, el beneficiază de certificare IP5X pentru rezistență la praf și IPX4 pentru rezistență la apă. La interiorul său găsim un procesor MediaTek Helio G35, dar și 4 GB de memorie RAM și 64 GB de stocare în variantă de bază.

 

Există și slot pentru cardurile microSD aici, dar și o baterie generoasă, de 5000 mAh. Alimentarea se realizează la 33W pe fir, iar telefonul rulează Android 12 cu interfața Color OS 12.1 aplicată peste.

 

OPPO A77 4G e disponibil pe roșu (Sunset Orange) și albastru (Sky Blue). Se comercializează momentan doar în India, versiunea cu 4 GB RAM și 64 GB de stocare costând aproximativ 196 de dolari.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

@ Str1K3RrR Posturile făcute aiurea/pentru +1/off topic (ex.: "frumoasă postare", "de mult căutam asta”, "mersi") vor fi sancţionate cu avertisment verbal. Postările vor fi apreciate prin ducerea cursorului peste butonul cu reacţii din colţul din dreapta-jos al postării, care arată astfel: . Like

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.