Jump to content

Space Punks primește primul update major din cadrul fazei Open Beta: “The SpOiled One”


KOPPEN
 Share

Recommended Posts

SP_TheSpOiledOne_Update_withoutEpicLogo_withTagline_1920x1080-1024x576.thumb.webp.b302c4e37bd981067c6f1c710cf6924d.webp

 

 

Space Punks, looter-shooter-ul gratuit dezvoltat de studioul polonez Flying Wild Hog, invită jucătorii să descopere planeta Spor prin update-ul cu numărul șase, intitulat “The SpOiled One”, care introduce noi moduri de joc și reguli modificate de respawn, pe lângă alte îmbunătățiri.

 

Cel mai nou update le oferă jucătorilor șansa de a descoperi planeta Spor, un corp ceresc prăfuit și uleios, care vine la pachet cu noi provocări și pericole. Printre noutăți se numără cele trei noi misiuni de tip Get-A Job și două noi evenimente speciale de tip Timed Events. În cadrul ”Toxic Byproducts”, fanii vor avea șansa să participe la o cursă nebună într-un Toxicart, vor trebui să alimenteze o canistră misterioasă în “Need SpOil ASAP” sau să evite nimicirea completă cauzată de un laser orbital în “Moving Target”.

 

 

În plus, al șaselea pachet de conținut introduce o nouă mecanică de respawn pentru toate modurile de joc în afară de “the Crack”. După ce-și pierd întregul HP, jucătorii sunt doborâți și intră în modul Spectator. Ei sunt readuși la viață în mod automat după terminarea numărătorii inverse, dacă între timp nu sunt ajutați de un coechipier. Fiecare moarte duce la creșterea timpului alocat numărătorii inverse, iar dacă toți jucătorii sunt doborâți misiunea va considerată un eșec și va trebui reluată.

 

“The SpOiled One” vine și cu alte noutăți precum noul HUD prezent în toate misiunile sau posibilitatea de da piept cu unii oponenți mai puternici, întâlniți până acum doar în modul de joc ”the Crack”. Astfel, de acum și oponenții de pe Stopan și Bannik pot deveni mai puternici în mod aleatoriu dacă jucătorul alege Power Levels crescute. În plus, mai multe mecanici de joc au fost rebalansate, inclusiv sistemul de crafting.

 

Michał Kuk, Directorul studioului Flying Wild Hog din Cracovia și Game Director al jocului Space Punks, a declarat:

  • I-am promis comunității planeta Spor și acum am livrat-o! Space Punks continuă să evolueze într-o experiență din ce în ce mai captivantă pentru toți jucătorii din întreaga lume. De la lansarea Open Beta am primit și mai mult feedback valoros din partea comunității, pe care l-am folosit pentru a transforma Space Punks într-un joc în care fanii se întorc cu plăcere din nou și din nou. Avem nenumărate lucruri pe care ni le propunem să le implementăm în următoarele luni, astfel că jucătorii se pot aștepta la update-uri și mai mari anul acesta.

 

Space Punks a fost lansat în Open Beta în aprilie 2022 și este disponibil gratuit prin Epic Games Store. Jucătorii care vor să sprijine în mod activ dezvoltarea jocului și să influențeze evoluția acestuia o pot face prin achiziționarea unuia dintre Founders Packs disponibile tot pe Epic Games Store:

  • Swag Pack: Acest pachet este punctul de pornire al oricărui jucător interesat de Space Punks oferind acces la etapa Early Access și la cele patru personaje principale. Acest pachet include și Season 1 Battle Pass pentru Open Beta alături de fundaluri exclusive, patru emote-uri și efectele speciale Epic Cape și Epic Dash. Preț: 23,99€
  • Splendor Pack: Cel mai cuprinzător pachet, care conține tot ceea ce oferă Swag Pack, alături de niște beneficii extra precum patru Epic Character Skins, efectul Epic Player Entrance și companionul Scaraby 8G. Preț: 39,99€

 

 

SP_TheSpOiledOne_Update6_screenshot5_1920x1080-1536x864.thumb.png.9685f0b4ce55de4df2c97adb4427b0ab.png

 

 

SURSA: click

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.