Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Un joc erotic din anii ’90 va fi relansat pe Nintendo Switch


KOPPEN
 Share

Recommended Posts

femeie2-1024x630.thumb.webp.cea6bf97a446eb2c7cbeeb13fd189b15.webp

 

 

Jocul erotic Pipi & Bibi’s va fi relansat pentru consola video portabilă Nintendo Switch. Proiectul este dezvoltat de Rawlab Games în parteneriat cu compania japoneză Tatsujin.

 

Lansat inițial în 1991, jocul a fost dezvoltat de studioul Toaplan. Compania – cunoscută mai degrabă pentru titlurile Truxton, Zero Wing și Snow Bros. – a falimentat în 1994, iar proprietatea sa intelectuală a fost preluată de publisherul Tatsujin.

 

Titlul va fi relansat sub titlul Spy Bros. (Pipi & Bibi’s DX) și va debuta pe piață în ultimul trimestru al acestui an. Grafica și mecanica jocului vor fi păstrate, dar vor fi adăugate elemente vizuale noi și conținut suplimentar.

 

Jocul nu a fost licențiat pentru multe aparate de tip arcade din cauza conținutului erotic și a faptului că este dificil de jucat.

 

Jucătorii controlează personajele Pipi și Bibi, spioni care intră în clădiri pline de gărzi, cercetători sau mafioți pentru a planta explozibili. Ei trebuie să iasă din clădiri înainte de explozie.

 

După completarea fiecărei etape, o porțiune din imaginea unei femei, aflată într-o ipostază provocatoare, este dezvăluită. La un moment dat aceasta este arătată complet.

 

 

femeie-pipi.thumb.jpg.a76a28c9f7324b67930a43981ead18c9.jpg

Jocul Pipi & Bibi’s nu a fost adoptat de producătorii de aparate de tip arcade din cauza conținutului erotic.

 

Jocurile retro revin în forță. Platforma GOG.com a anunțat recent că oferă gratuit 38 de titluri video din această categorie, printre care unele din seriile Ultima și The Elder Scrolls. Totodată, legendarul joc GoldenEye 007 va fi relansat pentru Xbox, dar deocamdată proiectul este afectat de războiul din Ucraina.

 

Dezvoltatorii Spy Bros. (Pipi & Bibi’s DX) nu au oferit detalii despre prețul jocului.

 

În clipul video de mai jos puteți vedea secvențe din Pipi & Bibi’s:

 

 

SURSA: click

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.