Jump to content

Reacţie legată de posibilitatea ca U Craiova 1948 să piardă meciul la masa verde din cauza torţelor articol scris de Digi Sport


TLG syper
 Share

Recommended Posts

473525605_OTA4YTFmOWU3YmUyY2Y4ZGRhY2VjMWY4Mw.thumb.thumb.jpg.ce5dd1b256d77231dde43ac1ac551161.jpg

Derby-ul U Craiova 1948-Universitatea Craiova, scor 1-2, a fost marcat şi de momente de întrerupere dictate de către arbitrul Istvan Kovacs. La una dintre dăţi, echipele chiar au fost trimise la vestiare.

LIGA 1

Motivul a fost legat de torţele şi fumigenele aruncate pe teren, momente care puneau în pericol integritatea jucătorilor.

La un moment dat chiar se punea întrebarea dacă meciul va fi suspendat sau nu, mai ales că inclusiv în timpul desfăşurării unui atac al oaspeţilor, pe plasa porţii lui Lazar a aterizat o torţă, iar între jucători a căzut o sticlă cu apă. 

Adrian Mititelu este deranjat că va primi o sancţiune drastică după derby-ul din Bănie, dar că le înţelege frustrarea suporterilor

Supărat grav pe arbitrajul singurului "central" din România care va fi prezent la CM de Fotbal Qatar 2022, patronul Adrian Mititelu a comentat posibilitatea ca echipa sa să fi pierdut meciul cu 0-3, la masa verde.

"Vă daţi seama, asta mai lipsea! După ce mi-au luat o echipă întreagă, m-au băgat la închisoare, asta mai lipsea! Să pierdem cu 0-3!

Noua medicină le permite specialiștilor să foloseasca tehnologia așa cum nici nu am fi visat, dar e suficient? Pe Digi Life și Digi Online, azi de la 21:00!

Vă dați seama ce frustrare este și în rândul suporterilor. Au 10 ani de când fierb, de când asteaptă un moment ca ăsta. Şi vine o echipă care este nou înființată și care spune că este Știința și care ne-a luat totul.

Nici mie nu mi-a plăcut (n.r. incidentul cu torţele),  mai ales la ce notă de plată o să vină, dar luaţi şi contextul.

Frustrarea este uriașă, pentru că și așa avea un avans în fața noastră, de sprijin, de ani, dar nu am avut parte de șanse egale la acest meci", a declarat Adrian Mititelu la Pro Arena.

Video cu momentul în care torţa cade foarte aproape de jucătorii aflaţi în careu la U Craiova 1948-Universitatea Craiova 1-2

 

Sursa: Digisport https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/reactie-legata-de-posibilitatea-ca-u-craiova-1948-sa-piarda-meciul-la-masa-verde-din-cauza-tortelor-1843661

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.