Jump to content

Bayern Munchen a dat răspunsul pe loc, după oferta făcută de Real Madrid pentru Leroy Sane


TLG syper
 Share

Recommended Posts

fafsafsa.thumb.jpg.95261d19cf6521332ca058a03382ebd8.jpg

Real Madrid i-a adus în această vară pe Antonio Rudiger (29 de ani) și pe Aurelien Tchouameni (22 de ani).

LA LIGA

Supercupa Europei, Real Madrid - Eintracht Frankfurt, se va desfășura pe data de 10 august, de la ora 22:00, în direct pe Digi Sport.

Bayern Munchen: "Leroy Sane este de neatins"

Fundașul central a venit liber de contrat, după ce i-a expirat înțelegerea cu Chelsea, în timp ce pentru mijlocașul francez, madrilenii le-au plătit celor de la Monaco suma de 80 de milioane de euro.

Gruparea pregătită de Carlo Ancelotti mai avea o țintă pe piața transferurilor, în această perioadă de mercato: Leroy Sane (26 de ani), de la Bayern Munchen.

Internaționalul german s-a întors în Bundesliga în vara lui 2020, când Bayern Munchen i-a plătit lui Manchester City 60 de milioane de euro.

În sezonul trecut, Sane a adunat 45 de meciuri oficiale la Bayern, dintre care 33 ca titular, și a marcat 14 goluri.

Evoluțiile foarte bune l-au adus pe fotbalist în atenția lui Real Madrid, care s-a interesat de serviciile sale în această vară. 

Mesajul lui Bayern Munchen pentru campioana Spaniei, dar și pentru celelalte echipe care și-l doresc pe jucător, a fost scurt și cuprinzător: "Sane este de neatins!", scriu jurnaliștii de la fichajes.com.

Real Madrid - Eintracht Frankfurt, miercuri, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport

Real Madrid va juca primul meci oficial al noului sezon în compania nemților de la Eintracht Frankfurt, în Supercupa Europei.

Carlo Ancelotti susține că pe Real Madrid o așteaptă un meci dificil în Supercupa Europei și precizează că Eintracht Frankfurt a ajuns în această finală pe merit.

”Sunt șase titluri în joc și vrem să luptăm pentru toate. Eintracht ne va pune în dificultate, dar jucătorii noștri vor fi pregătiți și scopul nostru este să câștigăm acest trofeu.

Cred că datorită profesionalismului lor, jucătorii sunt apți în acest moment. Ar fi grozav să putem aduce acasă încă un trofeu în primul joc al sezonului, deoarece sunt 6 titluri în joc și vrem să luptăm pentru toate.

A fost un sezon special pentru mine personal și pentru Real Madrid. Revenirea la acest club mi-a dat multe satisfacții. Ne amintim și anul 2014. Este o amintire foarte recentă. O chimie cu totul specială s-a creat și cu suporterii, pe un stadion cu totul special. Am reușit să-i învingem pe cei mari, datorită marii unități, precum și calității.

Îi avem acum pe Rudiger și Tchouameni, jucători care aduc calitate. Cred că am adus câțiva dintre cei mai buni jucători din lume pe posturile lor.

Este o finală de Supercupă meritată. Sezonul trecut, Eintracht a făcut o treabă extraordinară. Au fost printre favoriți și au jucat niște meciuri grozave. Împotriva Barcelonei au câștigat pe Camp Nou. Este o echipă care cu siguranță ne va crea dificultăți, dar suntem pregătiți pentru ele”, a declarat Carlo Ancelotti.

Sursa: Digisport https://www.digisport.ro/fotbal/la-liga/bayern-munchen-a-dat-raspunsul-pe-loc-dupa-oferta-facuta-de-real-madrid-pentru-leroy-sane-1845405

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.