Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Robert Lewandowski a dezvăluit ce legătură a avut Pep Guardiola cu transferul său la Barcelona


TLG syper
 Share

Recommended Posts

dsafsf.thumb.jpg.aa6c51402664548b6541684814e2bb8b.jpg

A trecut aproximativ o lună de când Robert Lewandowski (33 de ani) a reușit transferul la Barcelona, pentru care a insistat foarte mult. 

LA LIGA

Robert Lewandowski pe vremea când era antrenat de Pep Guardiola / Foto: Getty Images

Deși apele s-au liniștit, iar polonezul nu se mai află în conflict cu Bayern, acesta continuă să vorbească și acum despre plecarea sa din Bundesliga. 

Robert Lewandowski a decis să meargă la Barcelona după ce a lucrat cu Pep Guardiola

În cadrul unui interviu acordat recent, Lewandowski a dezvăluit că un rol important în alegerea sa l-a jucat Pep Guardiola.

Chiar dacă actualul antrenor al lui Manchester City nu s-a implicat direct, atacantul a explicat că perioada de 3 ani petrecută sub comanda lui Guardiola l-a convins că trebuie să joace cândva la Barcelona. 

"Prin filosofia lui și stilul său de a îngriji și gestiona echipa, Guardiola parcă a mutat-o pe Barcelona la Bayern. Xavi i se aseamănă foarte mult. Amândoi au fost șesari și chiar au lucrat împreună.

 

Ei gândesc fotbalul în același mod. Gândindu-mă la cum am lucrat sub comanda lui Guardiola, Barcelona a fost prima mea opțiune.

Perioada de la Bayern a fost o perioadă de pregătire grozavă. N-am vorbit cu Guardiola înainte să semnez. Dar timpul petrecut cu el la Bayern a fost ca o pregătire pentru a merge la Barcelona într-o bună zi.

Tot staff-ul său era spaniol și aveam opt fotbaliști spanioli în lot. În acea perioadă mă înțelegeam foarte bine cu Thiago și Javi Martinez. Ambii m-au felicitat după ce am semnat cu Barcelona", a explicat Lewandowski, potrivit Football Espana. 

Robert Lewandowski a dezmințit legătura dintre Karim Benzema și transferul său la Barcelona

Lewandowski a negat categoric faptul că ar fi insistat să meargă la Barcelona doar pentru a concura direct cu Karim Benzema. 

În perioada în care Lewandowski făcea tot posibilul pentru a-i convinge pe cei de la Bayern să-i dea drumul, în presa din străinătate au apărut unele informații legate de motivul pentru care polonezul își dorea atât de mult să ajungă la Barcelona. 

"Eu mă uit la mine și la echipa mea, nu la alții. Sigur că abia aștept meciuri precum El Clasico, iar Benzema este un atacant grozav, dar în final tot ce contează este să câștig trofee pentru Barcelona.

Orice altceva este irelevant. Mereu am spus că ceea ce mă motivează este succesul echipei.

Premiile de genul (n.r. Balonul de Aur) reprezintă un bonus drăguț, dar nu de asta am ales să merg în Spania. O parte din ce s-a scris nu este adevărat", a declarat Lewandowski, potrivit 90min. 

Sursa: Digisport https://www.digisport.ro/fotbal/la-liga/robert-lewandowski-a-dezvaluit-ce-legatura-a-avut-pep-guardiola-cu-transferul-sau-la-barcelona-1846061

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.