Jump to content

Motorola lansează tableta Moto Tab G62 pe 17 august: model de buget cu procesor Snapdragon 680


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Motorola lansează tableta Moto Tab G62 pe 17 august: model de buget cu procesor Snapdragon 680</b>Motorola are o perioadă foarte ocupată, iar mâine va prezenta oficial pliabilul MOTO RAZR 2022, dar şi primul telefon cu cameră de 200 de megapixeli. Ni se pregăteşte şi o tabletă numită Moto Tab G62, despre care avem detalii mai jos

 

Motorola are o perioadă foarte ocupată, iar mâine va prezenta oficial pliabilul MOTO RAZR 2022, dar şi primul telefon cu cameră de 200 de megapixeli. Ni se pregăteşte şi o tabletă numită Moto Tab G62, despre care avem detalii mai jos.

 

Pentru început tableta Moto Tab G62 va sosi în India, un mic fief al celor de la Moto, unde au mai lansat tablete uneori în parteneriate cu retaileri locali. Terminalul vine cu procesorul Snapdragon 680 la interior, pe care l-am văzut deja pe o sumedenie de dispozitive: telefoane ca Moto G32, Huawei nova Y90, realme 9 4G sau tablete ca Honor Pad 8 şi OPPO Pad Air.

 

Moto Tab G62

 

Moto Tab G62 va debuta în India pe 17 august, prin retailerul local Flipkart. Pagina sa de specificaţii a fost deja publicată de retailer şi include un procesor Snapdragon 680, ecran LCD 2K de 10.6 inch şi Android 12. Are şi suport pentru stylus, corp metalic şi o cameră singulară în spate, probabil de 8 sau 13 MP. Bateria de 7700 mAh se încarcă la 20W via USB-C.

 

Avem parte şi de difuzoare quad, jack audio de 3.5 mm, Dolby Audio şi slot microSD. Tableta va sosi în variante 4G şi Wi-Fi.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.