Jump to content

Garmin Enduro 2 a sosit: ceas inteligent pentru atleţii de cursă lungă


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Garmin Enduro 2 a sosit: ceas inteligent pentru atleţii de cursă lungă</b>Garmin a dezvăluit în această săptămână un ceas inteligent axat pe fitness, modelul Garmin Enduro 2, care e gândit pentru atleţii de cursă lungă. Purtabilul vine cu alimentare cu energie solară şi autonomie ce ajunge la 150 de ore cu GPS pornit

 

Garmin a dezvăluit în această săptămână un ceas inteligent axat pe fitness, modelul Garmin Enduro 2, care e gândit pentru atleţii de cursă lungă. Purtabilul vine cu alimentare cu energie solară şi autonomie ce ajunge la 150 de ore cu GPS pornit.

Enduro 2 vine cu o carcasă din polimer ranforsat, cu spate din titaniu şi cu cadran din titaniu.

 

Ecranul AMOLED de 1.4 inch este unul tactil şi color, cu rezoluţie de 280 x 280 pixeli şi este acoperit cu cristal de safir pentru extra rezistenţă. Enduro 2 dispune şi de o curea sport din nailon, dar i se poate pune şi o curea din silicon tipică Garmin. Vine cu suport Bluetooth, Wi-Fi şi ANT+. 

 

Are certificare 10 ATM, deci rezistă la adâncime de 100 de metri şi integrează 32 GB stocare, ceea ce înseamnă că poate stoca până la 2000 de piese. Are şi o lanternă LED pentru antrenamentele nocturne. Pe partea de sănătate şi fitness primim un senzor de puls Elevate V4, senzor de oxigenare a sângelui, monitorizare a somnului şi a nivelului de stres. 

 

Garmin Enduro 2

 

Avem şi funcţii de fitness tracking, precum predicţie a ritmului de alergare, cu indicator vizual, hărţi topografice şi dinamica alergării analizată. Autonomia ajunge la 46 de zile cu ajutorul panoului solar, iar modul Battery Saver te poate chiar duce la 550 de zile. Pentru localizare există GNSS cu SatIQ, o funcţie utilă care selectează doar semnalul eficient energetic GPS pentru a extinde autonomia. 

 

Produsul costă 5445 lei şi se găseşte pe site-ul Garmin și folosind codul codul „MOBI5” ai 5% extra reducere.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.