Jump to content

Xiaomi va prezenta mâine și ceasul Watch S1 Pro, iar pliabilul Mix Fold 2 e incredibil de subţire


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Xiaomi va prezenta mâine și ceasul Watch S1 Pro, iar pliabilul Mix Fold 2 e incredibil de subţire</b>Xiaomi pregăteşte un super eveniment mâine, unul în cadrul căruia vă anunţa o sumedenie de produse noi. Vedeta este telefonul pliabil Mix Fold 2, însoţit de tableta Pad 5 Pro 12.4, de căştile Xiaomi Buds 4 Pro, iar azi aflăm

 

Xiaomi pregăteşte un super eveniment mâine, unul în cadrul căruia vă anunţa o sumedenie de produse noi. Vedeta este telefonul pliabil Mix Fold 2, însoţit de tableta Pad 5 Pro 12.4, de căştile Xiaomi Buds 4 Pro, iar azi aflăm că ni se pregăteşte şi un ceas, Xiaomi Watch S1 Pro. Avem detalii despre el mai jos, alături de teasere noi pentru pliabil.

 

Începem cu teaserele legate de Xiaomi Mix Fold 2, care aflăm că va avea o talie de doar 5.4 mm atunci când e deschis. CEO-ul Xiaomi, Lei Jun era nemulţumit cu grosimea telefoanelor pliabile, aşa că echipa de R&D a lucrat intens pentru a rezolva problema. A rezultat un terminal cu grosime de 5.4 mm deschis şi care ajunge la 11.4 mm închis, cu tot cu protuberanţa camerei.

 

Greutatea impresionează şi mai mult: doar 202 grame, cu zeci de grame mai uşor decât rivalii pliabili de pe piaţă. Mi Mix Fold avea 317 grame şi o talie de 7.6 mm deschis. Xiaomi a reuşit să ajungă la această evoluţie a produsului simplificând balamaua şi reducând numărul de componente la doar 87. Astfel balamaua a devenit cu 35% mai uşoară şi grosimea mecanismului a scăzut cu 25%. O bună parte din efort a mers spre scăderea vizibilităţii pliului, lucru rezolvat cu ajutorul unei balamale "micro picătură".

 

 

Cât despre noul ceas, Xiaomi Watch S1 Pro va fi un smartwatch premium, o versiune mai avansată de Watch S1, cel deja vândut de companie.

 

Vine cu buton Crown, va avea 3 variante de culoare, ecran cu muchii mai înguste şi corp mai compact şi subţire. Aşteptăm şi un ecran AMOLED de cel puţin 1.43 inch la bord, similar cu cel de pe Watch S1 (sau mai mare), dar şi GPS dual band, o baterie de minim 470 mAh, corp certificat 5ATM, iar ca materiale vom avea sticlă de safir, oţel inoxidabil şi plastic. 

 

 

Sursa

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.