Jump to content

Preț și disponibilitate Samsung Galaxy Buds2 Pro în România (+ încărcător wireless cadou la precomandă)


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

buds 2 pro

 

Evenimentul Samsung de astăzi (10 august 2022) a însemnat și lansarea căștilor wireless Galaxy Buds 2 Pro, un model premium, in-ear cu optimizări la nivel vizual și hardware. Despre dotări v-am vorbit într-un material dedicat, iar aici avem un articol special Preț și Disponibilitate prin intermediul căruia aflați detalii despre sumele la care se comercializează pe plan local. 

 

Pentru început, pentru cei care nu au avut timp să se pună la curent cu noutățile - aflați că Buds 2 Pro au un design ușor schimbat față de varianta Buds 2 și sosesc pe nuanțe de negru, alb sau violet. Primim certificare IPX7 pentru rezistență la apă și praf, o cutie de transport/încărcare de doar 43.4 grame și care se încarcă wireless sau via USB-C.

 

Preț Disponibilitate Cadou
eMAG  1099 lei Precomandă Încărcător wireless
evoMAG  1099 lei Precomandă Încărcător wireless
Mobino 1099 lei Precomandă

 

 

 

Căștile au o greutate de doar 5.5 grame fiecare, iar pe partea de acustică avem redare HiFi la 24-bit, codec Samsung SSC HiFi și un difuzor coaxial cu 2 căi pentru sunet mai bogat. Avem și sistem ANC de anulare a zgomotului de fond, tehnologie care poate anula și efectul vântului grație celor 3 microfoane de pe fiecare casă.

 

Există și mod Transparency pentru a auzi sunetele importante de la exterior, iar pe fiecare cască avem woofer, tweeter, acustică la 360 grade și tracking pentru capul utilizatorului, orientând sunetul diferit dacă stai întins sau drept. Ca autonomie avem 5 ore cu ANC sau 8 fără, iar cutia de transport urcă totalul la 18 ore cu ANC sau 29 fără. 

 

 

Sursa

Edited by TLG YuukiKING
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.