Jump to content

BMW M: Încep testele cu un prototip echipat cu tracțiune integrală și 4 motoare electrice


KOPPEN
 Share

Recommended Posts

618911l-1000x640-b-fe1649fd.thumb.jpg.62f90c37d7f154d555d000a289c27e75.jpg

 

 

Divizia de performanță a constructorului bavarez anunță startul testelor pentru modelele electrice de înaltă performanță. Pentru asta, BMW M a dezvoltat un prototip echipat cu un sistem de tracțiune integrală care integrează 4 motoare electrice.

 

La aniversarea celor 50 de ani, celebra divizie de performanță BMW M se pregătește de un viitor electric. În acest sens, reprezentanții companiei anunță acum startul testelor pentru viitoarele modele cu zero emisii de performanță.

 

"Studiul de caz" este un prototip care încorporează sisteme inovatoare de propulsie și control al șasiului. Acesta este bazat pe i4 M50, dar vorbim despre un coupe electric cu un concept adaptat de lonjeroane pentru caroserie, preluat de la M3/M4.

 

Piesa de rezistență a acestui prototip este, însă, sistemul electric de tracțiune integrală xDrive integrează 4 motoare electrice. Cu alte cuvinte, fiecare roată este antrenată de o unitate electrică.

 

"Electrificarea ne deschide niveluri complet noi de libertate pentru a crea dinamica M specifică. Putem deja să vedem că putem exploata la maximum acest potențial, astfel încât automobilele noastre sport de înaltă performanță vor continua să ofere combinația tipică M și incomparabilă de dinamică, agilitate și precizie în viitorul fără emisii la nivel local," a spus Dirk Hacker, director de dezvoltare la BMW M.

 

 

SURSA: click

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.