Jump to content

Bug - dispare masina cand cobor din ea.


AIM blood diamond
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: blood.diamond
Server: RPG 1
Descrierea bugului: De fiecare data cand cobor din masina/motor, imi dispare fara ca eu sa despawnez masina/motorul si cand dau /v sa despawnez la "ultimul loc cunoscut", ea apare unde are /park ca si cand a fost bubuita si imi ia din insurance. Repet, doar cobor din masina si nu o bubui eu sau alt jucator pentru ca nu era nimeni langa mine.
Screenshot(s): - 

Link to comment
Share on other sites

Verifică-ți modurile. Problema e cel mai probabil de la tine din moment ce nimeni altcineva nu se mai plânge de așa ceva și din moment ce nu s-a umblat la sistemul de mașini.

Link to comment
Share on other sites

Salut, așa mai pățesc și eu, de exemplu zilele acestea eram cu NRG-ul m-am dat jos să fac un task de la quest-ul cel nou mai exact Tanti Mirela și când am terminat și să plec nu îl mai aveam, am dat /v și el era spawnat unde i-am dat /park, când am dat pe "Spawneaza > Ultimul loc cunoscut" s-a respawnat la mine. Eu nu am niciun mod, joc doar cu jocul default ce am decât un HUD și niște moduri utile pentru facțiunea de taxi. O zi bună!

 

Link to comment
Share on other sites

Stima,

Nu poate ca masina sa dispara asa ca vrea ea, bineinteles ca este ceva la mijloc care cauzeaza aceasta problema. La fel am patit si eu, atat cu masina personala, cu masina de factiune cat si cu masina de la job si am depistat ca problema ar fi de la unul dintre modurile mele cleo (.cs) pe care le folosesc sau sampfuncs (.sf). Incercati sa scoateti fiecare mod in parte si sa vedeti care dintre acestea nu se “impaca” cu alte moduri pe care le folositi deoarece aceasta disparitie e din cauza modurile care se “mananca” intre ele.

 

Toate cele bune!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.