Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Prezentare - NatanPuternic69


TANK
 Share

Recommended Posts

Nickname: NatanPuternic69
Prenume: Natan
Vârsta: Am varsta de 21 ani.
Locaţia: Locuiesc in orasul Lugoj.
Ocupaţia: Job Sport: kick-box si gaming
Jocurile preferate: CSGO, SAMP (de 3 zile) 
Pasiunile tale: Sportul
O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Salut, Ma numesc Natan, am vârsta de 21 de ani, sunt născut la data de 24.09.2000, sunt din Lugoj un oraș lângă Timisoara la aprox 60 de km, și acum vreau sa încep sa povestesc viata mea, m-am apucat de pe la 7 ani de lupte greco-romane, am făcut 4 ani apoi am avut un accident de mașină, a dat mașina în mine, am fost la câțiva pași sa nu mor, a trebuit sa fac pauza 5 luni între timp m-am lăsat de lupte, apoi m-am apucat de sala, am făcut 3 ani fără pauza, apoi pauza și tot asa pana la 18 ani, de la 18 ani am început sa merg zilnic la sala, între timp m-am apucat și de kick-box, am avut și meciuri cu victorie și meciuri cu înfrângere dar țin capul sus și merg înainte, pentru mine sala și kick-box-ul însemna disciplina curata!.
De unde ai aflat de comunitatea noastră?: De la un prieten
Alte precizări: -

Link to comment
Share on other sites

Bun venit!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.