Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Mesajul lui Volodimir Zelenski pentru Oleksandr Usyk după victoria răsunătoare în fața lui Anthony Joshua


TANK
 Share

Recommended Posts

Oleksandr Usyk a fost câștigătorul arbitrilor în rematch-ul cu Anthony Joshua, care s-a disputat în Arabia Saudită.

 

mesajul-lui-volodimir-zelenski-pentru-oleksandr-usyk-dupa-victoria-rasunatoare-in-fata-lui-anthony-joshua_4_size6.thumb.jpg.3b9d57327d13231d096348c1cd0c8b31.jpg

 

Anthony Joshua nu a reușit să își ia revanșa în fața lui Oleksandr Usyk, ucraineanul care a părăsit frontul de război pentru a-și reprezenta țara în ring. 115-113 Anthony Joshua, 115-113 Oleksandr Usyk și în final 116-112 pentru Oleksandr Usyk au fost scorurile arbitrilor. 

 

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, şi primarul Kievului, fostul boxer Vitali Klitschko, l-au felicitat pe compatriotul lor Oleksandr Usik, care şi-a păstrat centurile de campion mondial WBA, IBF şi WBO la categoria grea.

300438843_3149019258681762_8502973168149725978_n.jpg.eb1ac6eeba3e4dbdeb0dc2954e0a228b.jpg

 

"A fost dificil, dar atât de important şi necesar de a obţine această victorie. Apărarea unui titlu de campion mondial este un simbol, la care toţi cazacii ca noi nu renunţă niciodată, pentru care ei luptă şi în final câştigă", a scris preşedintele ucrainean.

 

 

Usik l-a învins la puncte printr-o decizie partajată pe Joshua, căruia i-a acordat revanşa după o primă luptă care a avut loc în septembrie 2021 la Londra, câştigată tot la puncte de ucrainean. În ring, Oleksandr Usyk a purtat culorile Ucrainei, iar pe ţinuta sa au fost imprimate cuvintele "culorile libertăţii". 

 

"Glorie Ucrainei. Slavă eroilor săi!", a reacţionat la rândul său Vitali Klitschko într-un mesaj pe Facebook. "Continuăm să dovedim că putem câştiga: în sport şi pe câmpul de luptă", a insistat primarul Kievului, care la fel ca Usyk a fost campion mondial WBO la categoria grea. 

 

"Ucraina este o ţară puternică. Vom câştiga şi împotriva barbarilor ruşi. Glorie Ucrainei, liberă şi demnă", a adăugat Vitali Klitschko.

 

Ce a spus Oleksandr Usyk după victoria obținută 

 

La rândul său, Usyk nu și-a putut abține lacrimile și a spus un mesaj scurt: "Dedic această victorie țării mele!".

 

Atât el, cât și Anthony Joshua, au ținut împreună steagul Ucrainei după luptă. 

 

"Am văzut în runda 8 că se simte deja câștigător. Mi-am spus: 'Rămâi calm, nu te opti. Nu te poți opri! Nu te oprești!' Erau lucruri multe puse la bătaie. Mulțumesc lui Dumnezeu că centurile se întorc în Ucraina și victoria e de partea noastră", a fost discursul ucraineanului. 

 

 

SURSA

Link to comment
Share on other sites

  • TANK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.