Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Neagoe a pus la punct Rapidul: „Ar fi cazul să piardă” Ce a transmis noul antrenor al Universității Cluj


Selah
 Share

Recommended Posts

5cAXxmi.thumb.jpg.52abc00a766770de02a2ef964f641d9d.jpg

 

Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu privire la demiterea lui Erik Lincar în această perioadă de vară, după rezultatele dezavantajoase ale "șepcilor roșii".

 

Astfel, conducerea a optat pentru numirea lui Eugen Neagoe pe banca tehnică. Antrenorul a antrenat-o ultima dată pe Astra Giurgiu în 2021 și a spus înainte de meciul cu Rapid că își dorește să aducă prima victorie la 'U' Cluj chiar pe stadionul din Giulești.

 

Neagoe: „Ar fi cazul ca Rapid să piardă”

 

Neagoe: „Ar fi cazul ca Rapid să piard㔄Rapid e într-un moment foarte bun, unul dintre cele mai bune în ultimii 10 ani. Sunt o echipă valoroasă, Mutu face o muncă foarte bună, se văd rezultatele. Nu au pierdut niciun joc de când au înaugurat noul Giuleşti.

 

Şi cred că ar fi cazul ca Rapid să piardă, pentru că la un moment dat va veni şi primul eşec în Giuleşti. Mi-aş dori să coincidă cu prima victorie a lui U Cluj şi prima înfrângere a Rapidului pe noul stadion.”, au fost cuvintele lui Eugen Neagoe, potrivit Orange Sport.

 

Universitatea Cluj în acest sezon

 

"Șepcile roșii" se află în zona fierbinte a clasamentului pe poziția a 14-a, cu trei puncte în șapte meciuri. Universitatea a acumulat patru înfrângeri și trei remize în primele etape ale Superligii.

 

Primul pas important pentru noul antrenor de la Cluj va fi cu Rapid București de marți, 30 august, de la ora 22:00, pe stadionul din Giulești.

 

SURSA

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.