Jump to content

Apple Watch Pro va fi anunțul "One More Thing" de pe 7 septembrie, ceas cu display plat, corp de 47mm


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Apple Watch Pro va fi anunțul "One More Thing" de pe 7 septembrie, ceas cu display plat, corp de 47mm</b>Evenimentul Apple de pe data de 7 septembrie va include și un anunț de tip "One More Thing", asociat lui Apple Watch Pro - primul smartwatch rugged al companiei din Cupertino. Acesta și-a dezvăluit câteva dintre dotările cheie

 

Evenimentul Apple de pe data de 7 septembrie va include și un anunț de tip "One More Thing", asociat lui Apple Watch Pro - primul smartwatch rugged al companiei din Cupertino. Acesta și-a dezvăluit câteva dintre dotările cheie în aceste 3 luni de vară, iar acum suntem pe cale să îl cunoaștem în final, asta ținând cont de faptul că design-ul a fost ținut sub cheie și nu am avut scăpări în acest sens.

 

În așteptarea conferinței de presă, descoperim prin intermediul site-ului japonez MacOtakara faptul că acest ceas robust de la Apple va opta pentru un display plat și o carcasă de 47mm, asta după ce anterior era vehiculat un corp de 50mm. Carcasa va fi din titaniu, iar ceasul va oferi cip Apple S8, un mod Low Power îmbunătățit și autonomie prelungită.

 

De asemenea, atât Watch Pro cât și Watch 8 vor avea senzor de temperatură. Modelele Watch Series 8 sunt așteptate să soesască în variante de 41mm, respectiv 45mm și cu display-uri ușor curbate spre margini, fix cum se întâmplă și cu actuala generație prezentă pe piață.

 

Vom afla toate detaliile pe 7 septembrie, atunci când vine și iPhone 14 Pro care renunță la notch. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.