Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Valeriu Iftime apără VAR-ul: „Nu se pot face minuni în câteva luni” Ce a spus patronul lui FC Botoșani


TANK
 Share

Recommended Posts

Sistemul VAR a fost adăugat în Superliga începând cu sezonul 2022/23.

ei-da-acum-a-zis-valeriu-iftime-reactie-geniala-dupa-ce-becali-a-spus-ca-i-trimite-gratis-pe-harut-si_2_size6.thumb.png.fcce1f31e82b9231075033a37a5478c3.png

 

Primul meci care a avut "de-a face" cu arbitrajul video a fost chiar Supercupa României, din 9 august, câștigată de Sepsi Sf. Gheorghe în meciul cu CFR Cluj (2-1). 

 

De atunci și până acum, au existat destul de multe probleme cu sistemul VAR, cum ar fi analiza mult prea îndelungată, unele meciuri ajungând să fie prelungite și cu opt minute după finalizarea timpului regulamentar.

 

În acest sens, Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a vorbit despre aribtrajul video din România și a evidențiat faptul că în câteva luni nu se poate ca totul să fie perfect.

 

Iftime: „Nu știu dacă sistemul tehnic e bun”

 

„Nu știu cum este acolo și nici nu am căderea, dar pe de altă parte eu cred că s-au corectat niște lucruri, dispar multe discuții și sunt absolut convins că orice lucru de început are niște probleme. 

 

 

Sunt convins că se fac eforturi să devină din ce în ce mai buni, dar în câteva luni vă dați seama că nu se pot face minuni. Nu știu dacă sistemul tehnic este cel mai bun sau dacă nu, dar habar nu am.

 

Este posibil ca tehnica să nu fie foarte bună, dar este posibil să ne scumpim la tărâță.”, au fost cuvintele lui patronului de la FC Botoșan

 

SURSA

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.