Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Campionatul Mondial de volei: Gianni Crețu, selecționerul român al Sloveniei, șanse mari să ajungă în sferturi!


TANK
 Share

Recommended Posts

Competiția se desfășoară în două țări, Polonia și Slovenia, și a ajuns în faza optimilor de finală.

 

campionatul-mondial-de-volei-gianni-cretu-selectionerul-roman-al-sloveniei-sanse-mari-sa-ajunga-in-sferturi_size6.thumb.jpg.ec892663d25c60d562649627e1ed6ae2.jpg

 

Ucraina, Tunisia şi Turcia au trecut pentru prima oară în istorie de faza grupelor la un Campionat Mondial de volei masculin şi s-au calificat în optimile de finală, după meciurile jucate miercuri la Ljubljana (Slovenia) şi Katowice (Polonia), transmite AFP.

 

Argentina, medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo, şi Germania s-au calificat şi ele în optimi de pe locul al treilea din grupe.

 

Ucraina participă la CM după excluderea Rusiei

 

Tunisia, în ciuda eşecului suferit în faţa Serbiei, a beneficiat de un punctaveraj mai bun faţă de Canada şi a prins ultimul loc.

 

Ucraina, care a participat la Mondial după excluderea Rusiei, din cauza războiului dintre cele două ţări, a învins Porto Rico şi s-a clasat pe locul secund în Grupa A.

 

Slovenia lui Crețu joacă din nou cu Germania în optimi

 

Turcia a ocupat şi ea locul secund în Grupa E, după 3-0 cu Canada, meci în care gigantul Adis Lagumdzija (2,11 m) a reuşit 17 puncte.

 

De remarcat că Slovenia, echipă antrenată de românul Gianni Creţu, va juca în optimi contra Germaniei, pe care a învins-o în grupă cu 3-0.

 

SURSA

Link to comment
Share on other sites

  • TANK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.