Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Boxerul YouTuber care nu a câștigat niciun meci în ring, dar s-a duelat cu Floyd Mayweather: „Sunt numărul unu! Dacă nu o cred eu, atunci cine?”


TANK
 Share

Recommended Posts

Logan Paul este unul dintre cei mai consacrați YouTuberi americani, care a boxat în trei meciuri și și a semnat, de curând, un contract cu WWE.

 

boxerul-youtuber-care-nu-a-castigat-niciun-meci-in-ring-dar-s-a-duelat-cu-floyd-mayweather-zsunt-numarul_1_size6.thumb.jpg.8bb75773577f9c30569f82a346d395c9.jpg

 

Logan Paul s-a duelat doar de trei ori în cariera sa în ringul de box: odată în 2018, când a remizat împotriva lui KSI, un alt YouTuber din Anglia, în 2019, când a fost înfrânt de același oponent și în 2021 când a fost la egalitate cu Floyd "Money" Mayweather.

 

De curând, Logan Paul a semnat un contract cu WWE, după ce a debutat oficial la WrestleMania 38, cel mai consacrat show din seria companiei, și l-a provocat, deja, pe "The Miz", Michael Gregory Mizanin, wrestler activ încă din 2006.

 

Logan Paul a spus într-un podcast câteva lucruri referitoare la cariera sa, evidențiind faptul că se crede cel mai bun boxer din zona YouTube-ului.

 

Paul: „În capul meu trebuie să fiu numărul unu”

 

„Chiar dacă văd că nu am nicio victorie, încă sunt înfometat să reintru în ring. Îmi văd prietenii care o fac și, chiar dacă nu aș fi crezut că sunt cel mai bun, tot nu aș fi făcut altceva în viață în afară de a boxa.

 

În capul meu trebuie să fiu numărul unu. Dacă nu o cred eu, atunci cum o vor crede alții? Așa cred eu, dar, bineînțeles, am respect în particular pentru legendele boxului.”, au fost cuvintele lui Logan Paul.

 

SURSA

Link to comment
Share on other sites

  • TANK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.