Jump to content

IFA 2022: HUAWEI MatePad Pro (2022) prezentată oficial la Berlin; Noua tabletă flagship a companiei vine cu display OLED de 12.6 inch și rulează Harmo


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>IFA 2022: HUAWEI MatePad Pro (2022) prezentată oficial la Berlin; Noua tabletă flagship a companiei vine cu display OLED de 12.6 inch și rulează HarmonyOS 3.0</b>Iată că HarmonyOS 3.0 ajunge și în Europa. În cadrul IFA Berlin 2022 a fost prezentată seria de tablete HUAWEI MatePad Pro (2022). Iese în evidență modelul cu display de 12.6 inch în diagonală care aduce îmbunătătiri mari față de predecesor

 

Iată că HarmonyOS 3.0 ajunge și în Europa. În cadrul IFA Berlin 2022 a fost prezentată seria de tablete HUAWEI MatePad Pro (2022). Iese în evidență modelul cu display de 12.6 inch în diagonală care aduce îmbunătătiri mari față de predecesor în ceea ce privește calitatea ecranului, experiența audiovizuală și hardware-ul. Detalii despre noul flagship în materie de tablete din portofoliul Huawei avem mai jos.

 

HUAWEI MatePad Pro (2022) este o tabletă fabricată din sticlă și aluminiu. Aduce un display OLED Real Color de 12.6 inch în diagonală și rată de refresh ridicată, de 120Hz. Raportul corp-ecran este de 90%, iar ea vine cu tehnologia Universal Color Consistency, pentru mai multe funcții și culori uniforme. În spate găsim o cameră de 13 MP (wide), una de 8 MP ultrawide, dar și un senzor ToF. Camera selfie ar avea 8 MP și ar fi integrată în muchia laterală.

 

Huawei nu specifică detalii legate de CPU-ul aflat la interior, însă susține că MatePad Pro le oferă utilizatorilor o experiență mai inteligentă, iar creativitatea și productivitatea sunt îmbunătățite mulțumită funcționalității sale. Tableta ar oferi o experiență asemănătoare PC-ului întrucât HarmonyOS 3.0 aduce App Multiplier și Multi-Window - funcții ce permit procesarea simultană a mai multor sarcini. 

 

În plus, tableta este compatibilă cu HUAWEI M-Pencil (de a 2-a generație), iar tastatura inteligentă oferă versatilitate în diferite scenarii: la birou, într-un mediu creativ sau de studiu. Lansarea comercială ar fi programată pentru luna noiembrie, dar nu avem încă informații privind prețul sau disponibilitatea.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.