Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

IFA 2022: Sennheiser anunță noul soundbar Ambeo Plus 7.1.4, cu 1000 de dolari mai ieftin decât varianta anterioară


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>IFA 2022: Sennheiser anunță noul soundbar Ambeo Plus 7.1.4, cu 1000 de dolari mai ieftin decât varianta anterioară</b>Și cei de la Sennheiser sunt prezenți la târgul de tehnologie IFA 2022 din Berlin, acolo unde au adus un soundbar interesant numit Ambeo Soundbar Plus. Un prim detaliu care atrage atenția este acela că prețul noului model este cu 1000

 

Și cei de la Sennheiser sunt prezenți la târgul de tehnologie IFA 2022 din Berlin, acolo unde au adus un soundbar interesant numit Ambeo Soundbar Plus. Un prim detaliu care atrage atenția este acela că prețul noului model este cu 1000 de dolari mai mic decât cel purtat la debut de soundbar-ul original Ambeo. Prețul este de 1500 dolari și descoperim ce livrează mai jos.

 

Pentru început Sennheiser spune că acesta este primul soundbar standalone 7.1.4, mai compact decât varianta anterioară și oferind același sunet 3D, alături de un mod de calibrare automată. Acest soundbar poate analiza acustica unei camere pentru a poziționa câteva boxe virtuale pentru sunet de excepție. 

 

Ambeo Soundbar Plus

 

Ambeo Soundbar Plus vine cu Dolby Atmos, DTS:X, Sony 360 Reality Audio și MPEG-H Audio. Există și suport pentru platformele AirPlay 2, Spotify Connect și Tidal Connect, iar controlul se poate face și cu ajutorul Siri, Alexa sau Google Assistant.

 

Pe lângă acest soundbar, a debutat și subwoofer-ul Ambeo Sub la prețul de 00 dolari și cu tehnologie de auto calibrare. Are woofer de 8 inch și amplificator class-D de 350W. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.