Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

IFA 2022: Huawei aduce ceasul Watch D în Europa, un asistent de sănătate complex cu funcție EKG


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>IFA 2022: Huawei aduce ceasul Watch D în Europa, un asistent de sănătate complex cu funcție EKG</b>Și HUAWEI este prezentă la târgul de tehnologie IFA 2022 din Berlin, acolo unde vine cu noi produse hardware de ultimă generație precum este cazul smartphone-urilor Nova 10/Nova 10 Pro, a notebook-ului MateBook X Pro și a tabletei

 

Și HUAWEI este prezentă la târgul de tehnologie IFA 2022 din Berlin, acolo unde vine cu noi produse hardware de ultimă generație precum este cazul smartphone-urilor Nova 10/Nova 10 Pro, a notebook-ului MateBook X Pro și a tabletei MatePad Pro 2022. De asemenea, a fost prezentat și ceasul Watch D despre care avem detalii mai jos.

 

În cazul în care aveți nevoie de un reminder, HUAWEI Watch D este un smartwatch lansat inițial pe piața din China în 2021 și care în luna mai a acestui an a primit și un debut global. Acum ceasul ajunge și în Europa, iar design-ul său este complet schimbat față de ce am avut până acum în seria Watch a celor de la HUAWEI.

 

 

Avem un ecran dreptunghiular, iar accentul e pus aici pe partea de monitorizare Health. Este primul smartwatch Huawei echipat cu un sistem inovator pentru măsurarea tensiunii arteriale și funcția de electrocardiogramă (EKG). Watch D este considerat un asistent de sănătate complex, oferind și monitorizare SpO2, cât și a ritmului cardiac pe tot parcursul zilei.

 

Monitorizează și nivelul de stres, iar atunci când se detectează un nivel scăzut de oxigen în sânge, va trimite memento-uri automate. Acesta oferă tracking pentru 70 de activități sportive, autonomie de până la 7 zile și vine cu ecran AMOLED de 1.64 inch. Prețul său este de 449 euro. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.