Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Xiaomi lansează un încărcător wireless magnetic destinat lui iPhone 14, unul modular care îți va surâde cu siguranță


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Xiaomi lansează un încărcător wireless magnetic destinat lui iPhone 14, unul modular care îți va surâde cu siguranță </b>În cursul zilei de ieri am avut aici pe Mobilissimo un material dedicat cu recomandări de încărcătoare originale și compatibile pentru iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max. Pe listă se aflau și câteva modele Xiaomi

 

 

În cursul zilei de ieri am avut aici pe Mobilissimo un material dedicat cu recomandări de încărcătoare originale și compatibile pentru iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max. Pe listă se aflau și câteva modele Xiaomi, iar astăzi descoperim că gigantul din China a lansat un încărcător wireless special creat pentru noul smartphone semnat Apple.

 

Se numește Xiaomi Magnetic Wireless Power Bank, costă doar 29 de dolari în China și aflăm că a fost special creat pentru iPhone 13 și iPhone 12, dar cum și noul model iPhone 14 are aceleași dimensiuni, atunci și acesta se află pe lista telefoanelor compatibile.

 

Xiaomi Magnetic Wireless Power Bank

 

Încărcătorul este unul hibrid sau modular, cum vrei să îi spui, asta pentru că poate funcționa și în mod încărcător wireless cu stand dedicat, iar atunci când pleci de acasă poți detașa partea power bank pentru a o lua cu tine. Se atașează magnetic pe spatele iPhone-ului tău și are o capacitate de 5000 mAh.

 

Are și un port USB Type-C care oferă alimentare la 20W sau 12W, cât și u n pogo pin necesar pentru conexiunea cu standul de încărcare wireless. Un accesoriu tare interesant pe care îl așteptăm și local. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.