Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

A fost aprobată Procedura de implementare a Programului IMM INVEST PLUS


Claude.
 Share

Recommended Posts

Ordinul nr. 2167/2022 prevede aprobarea Procedurii de implementare a Programului IMM INVEST PLUS pentru componentele: IMM INVEST ROMÂNIA, AGRO IMM INVEST, IMM PROD şi GARANT CONSTRUCT.

 

 Reamintim că prin schema de ajutor de stat se au în vedere sprijinirea accesului la lichidităţi a întreprinderilor mici şi mijlocii, a întreprinderilor mici cu capitalizare de piaţă medie şi a întreprinderilor mari a căror activitate economică a fost afectată de conflictul armat din Ucraina, precum şi încurajarea şi stimularea dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, a întreprinderilor mici cu capitalizare de piaţă medie şi a unităţilor administrativ – teritoriale care realizează proiecte de investiţii în sectorul construcţiilor.  

 

În cadrul schemei de ajutor de stat se acordă următoarele categorii de ajutoare de stat: ajutor de stat sub formă de garanţii pentru împrumuturi şi ajutor de stat sub formă de grant.

 

LexCafe

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.