Jump to content

Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București cercetează cazul a 3 eleve de la o școală din Capitală care au acuzat stări de rău și au aj


FROG ZEW
 Share

Recommended Posts

politia-si-jandarmerie-foto-politia-romana.jpg?fit=820%2C615&ssl=1

 

Poliția municipiului București anunță că a fost sesizată astăzi, 22 septembrie 2022, “cu privire la faptul că 3 eleve ale unei unități școlare din Capitală au acuzat stări de rău”. Cercetările au fost preluate de Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti (BCCO). Potrivit surselor Edupedu.ro, este vorba despre eleve ale Colegiului Național “Școala Centrală”.

 

UPDATE ora 17:00: Cele trei adolescente în vârstă de 14 ani au fost preluate de Ambulanță. Potrivit surselor Edupedu.ro, acestea au rămas internate pe secția de toxicologie de la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București.

 

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a precizat într-un comunicat că “astăzi, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că 3 eleve ale unei unități școlare din Capitală au acuzat stări de rău”.

 

“La fața locului s-au deplasat polițiști ai Secției 6, precum și echipaje de prim ajutor. Elevele au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, se arată în comunicat.

 

“Cercetările au fost preluate de BCCO București”, anunță Poliția.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.