Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Recall Tesla: peste un milion de mașini, rechemate din cauza unei probleme la geamurile electrice


Claude.
 Share

Recommended Posts

Recall Tesla: peste un milion de mașini, rechemate din cauza unei probleme la geamurile electrice - Poza 1

 

Tesla a inițiat o nouă campanie de rechemare pentru toate modelele sale. De data aceasta este vorba despre o problemă apărută la senzorii geamurilor electrice care nu pot detecta mâinile sau degetele persoanelor înainte ca geamurile să fie închise. Problema afectează peste 1 milion de mașini.

 

Constructorul american de mașini electrice este nevoit să inițieze o nouă campanie de rechemare în masă a modelelor sale. De data aceasta, o problemă aparent minoră poate să ducă la rănirea gravă a pasagerilor.

 

 Mai exact, senzorii amplasați la geamurile electrice nu pot detecta obstacole precum mâinile sau degetele persoanelor înainte ca geamurile să fie închise. Astfel, din cauza senzorilor care nu mai funcționează, geamurile nu pot fi oprite automat atunci când mașina ar trebui să detecteze un obstacol între geam și ușă.  

 

Problema afectează peste un milion de mașini construite între 2017 și 2022. Toate modelele mărcii sunt afectate. Tesla a descoperit problema în august, iar la începutul lui septembrie, constructorul a verificat această problemă la mai multe exemplare.  Din fericire, nu au fost raportate cazuri grave, iar problema va fi rezolvată printr-o actualizare over-the-air.

 

automarket

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.