Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Google Pixel Tablet are câteva specificaţii dezvăluite: CPU Tensor, va sosi în 2023


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Google Pixel Tablet are câteva specificaţii dezvăluite: CPU Tensor, va sosi în 2023</b>Google a confirmat deja de ceva vreme faptul că va ţine un eveniment în data de 6 octombrie, dar atunci vom vedea doar telefoanele Pixel 7, poate şi nişte căşti şi o surpriză sub formă de telefon pliabil. În mai la evenimentul Google I/O 2022

 

Google a confirmat deja de ceva vreme faptul că va ţine un eveniment în data de 6 octombrie, dar atunci vom vedea doar telefoanele Pixel 7, poate şi nişte căşti şi o surpriză sub formă de telefon pliabil. În mai la evenimentul Google I/O 2022 primisem şi un teaser pentru Pixel Tablet, care va sosi de abia în 2023. Azi avem câteva scăpări şi certificări care fac lumină cu privire la acest dispozitiv.

 

Marele G s-a cam ţinut departe de tablete, deşi pe vremea seriei Nexus a avut succes cu Nexus 7. Cu tabletele mari... nu prea. Google Pixel Tablet ar fi intrat în faza de EVT (Engineering Validation Test), care o precede pe cea de producţie în masă. Cu această ocazie aflăm că tableta va sosi în variante de stocare de 128 sau 256 GB, cu un ecran de 10.95 inch şi suport Wi-Fi 6. Beneficiază şi de suport pentru stylus, unul first party Google USI 2.0.

 

Tableta Pixel ar trebui să fie primul dispozitiv care vine doar cu o versiune 64 bit de Android 13. M-aş fi gândit totuşi cumva la o versiune de Android 12L sau 13L aici... Sursa vorbeşte şi despre o cameră duală în spate, despre lipsa GPS-ului şi a unui modem 4G sau 5G. Nu are nici senzor de proximitate sau barometru. Mai aflăm că Google pregăteşte un Nest Hub andocabil, practic o tabletă care se ataşează şi detaşează la un dock special.

 

În cele din urmă Pixel Tablet ar beneficia de acelaşi procesor Tensor de prima generaţie produs de Samsung pentru Pixel 6.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.