Jump to content

Google Pixel Watch se lasă admirat într-un nou teaser video, etalându-și design-ul super curbat


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Google Pixel Watch se lasă admirat într-un nou teaser video, etalându-și design-ul super curbat</b>Pe data de 6 octombrie avem bifat în calendar un eveniment marca Google, cel care ne va aduce noile telefoane Pixel 7 și Pixel 7 Pro. Nu vor fi singurele noutăți, pentru că la fața locului își va face apariția și Pixel Watch - primul ceas

 

Pe data de 6 octombrie avem bifat în calendar un eveniment marca Google, cel care ne va aduce noile telefoane Pixel 7 și Pixel 7 Pro. Nu vor fi singurele noutăți, pentru că la fața locului își va face apariția și Pixel Watch - primul ceas inteligent al celor de la Google care astăzi se lasă admirat într-un video teaser, cu accent pe ecranul super curbat.

 

 

Abordarea este complet diferită de Apple Watch, optându-se aici pentru un ecran circular ale cărui muchii se întind mult până spre carcasă și zona în care se află butonul Crown rotativ. Vedem ceasul din toate unghiurile, iar un detaliu scos în evidență este cureau, care va avea un mecanism special de atașare, semn că nu vom putea folosi actualele curele de 20 sau 20mm pe care le avem.

 

Un mare mister rămâne cât de mare va fi muchia din jurul ecranului, asta pentru că Google în toate aceste materiale promo folosește watchface-uri de un negru adânc care nu lasă loc de interpretări. Ceasul ar urma să coste între 250 - 350 euro, asta în varianta cu WiFi, în timp ce modelul LTE va trece de 400 euro.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.